Без много изненада, iPhone 15 Pro Max оглави класацията за

...
Без много изненада, iPhone 15 Pro Max оглави класацията за
Коментари Харесай

iPhone 15 Pro Max беше признат за най-добрия камерафон. Но има един нюанс

Без доста изненада, iPhone 15 Pro Max оглави класацията за най-хубава предна камера на DxOMark, изпреварвайки своя предходник в лицето на iPhone 14 Pro, с четири точки. Този резултат беше изключително впечатляващ, като се има поради, че фотосите, направени с iPhone 15 Pro Max, от време на време съдържат звук при другите условия на снимане.

Сред минусите специалистите означиха съществуването на редки артефакти в фотосите и разликата в остротата на фрагментите при снимане на видео в придвижване. Въпреки това, има доста повече преимущества в новите артикули: огромна дълбочина на рязкостта, бърз автофокус, отлична подробност при снимане денем и ефикасна система за стабилизиране.

Напомняме, че iPhone 15 Pro Max е оборудван с 12-мегапикселова предна камера (f/1.9) с поддръжка на автофокус и опция за запис на 4K-видео при 24, 25, 30 и 60 фрагмента в секунда, както и запис във формат 1080p при 25.30, 60 и 120 fps. По време на тестванията видеоклиповете са заснемани в 4K при 30 fps.

Не всичко обаче е толкоз съвършено. Смартфонът има проблеми с режима на подготвеност: устройството може да се изключи за няколко часа през нощта. Но тук към този момент не става въпрос за функционалностите на камерата.

След осъществяване на тест в разнообразни условия и снимане на сюжети, специалистите изготвиха лист със мощните и слабите страни. В първия те показаха:

Точна експозиция и необятен динамичен диапазон в фотосите и видеоклиповете Надежден и бърз автофокус с добра дълбочина на рязкостта Високо равнище на подробност при ярка светлина в фотосите и видеоклиповете Ефективна стабилизация както при статично снимане, по този начин и в движение Прецизно фокусиране върху обекта в режим боке

Списъкът с минусите не е толкоз дълъг, само че специалистите откриха:

Шум при всевъзможни условия на снимане Артефакти в цветовете на фотосите и видеоклиповете Разлики в остротата сред фрагментите при запис на видео в придвижване.

В резултат на това iPhone 15 Pro Max събра 149 точки и зае първо място както в световната ранглиста, по този начин и в листата на най-премиалните устройствата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР