Без маски навън да не се излиза, който няма маска,

...
Без маски навън да не се излиза, който няма маска,
Коментари Харесай

Борисов: Без маски да не се излиза, в краен случай – шал

Без маски на открито да не се излиза, който няма маска, да постави шал. Това разгласи министър-председателят Бойко Борисов на брифинг в Министерски съвет тази заран, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Задължителното носене на маски ще влезе в действие още от сутринта на Цветница, т.е. на следващия ден. Премиерът съобщи, че още през днешния ден ще приказва с министър Ананиев да издаде заповедта.

Борисов посочи, че желаят оптимално бързо да вкарват всяка една от ограниченията за подкрепяне. За да проработи, голям екип от хора работи, с цел да може всяка мярка да бъде ефикасна. До този миг всичко, което сме създали го вършат и другите страни, сподели още Борисов.

Той сподели, че положителната вест в тъгата е, че умрелите са все с доста тежки болести. Рисковата група е доста огромна, в случай че я изпуснем обаче, тогава ще понесем пагубна вреда, уточни министър председателят.

Вчера сме платили 30 хиляди PCR от Южна Корея и 600 хиляди от Европейската комисия. С такива количества ще понесем първата вълна от всеобщата вълна проби, заяви Борисов.

Отделно от това, от другата седмица ще ви покажем по какъв начин ще си обновим производството на проби, с цел да може в бъдеще да няма усложнения. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР