Без Луна Биг Брадър: Мост Уонтед нямаше да е това,

...
Без Луна Биг Брадър: Мост Уонтед нямаше да е това,
Коментари Харесай

Луна: Никой не знае имам ли дете или съпруг – така избрах!

Без Луна „ Биг Брадър: Мост Уонтед ” нямаше да е това, което беше. Тя внасяше толкоз доста нюанс във воайорското шоу на Нова телевизия, че на мнозина им идва да изгледат и повторения на епизодите.  Уикенд се с върза се с неподражаемата фолк изпълнителка седмица след края на риалитито, с цел да разяснява престоя си в Къщата и връзките си с Динко, Джино и Захажаева. В типичния си праволинеен жанр певицата даде своята оценка за някогашните си съквартиранти, а ни и разкри и доста за себе си. Сподели ни даже, че има вяра в съществуването на друго измерение, в което животът продължава след гибелта.

- Луна, „ Биг Брадър ” свърши. С какво сте ангажирана в този момент?
- Село Вехтово, Шуменско, на моите баба и дядо има потребност от средства за изграждане на християнски храм. Много са набожни хората там, събират пари с всички сили. Потърсиха ме за помощ - да дам публичност на самодейността им. И персонално аз ще се включа с известна сума.

- Как се чувствате след престоя си в Къщата?
- Блестящо, задоволена! Не съм очаквала подобен възторг да направя, толкоз доста любов да получа от хората. Изключително съм признателна на „ Биг Брадър ”. Доказахме, че дружно работим сполучливо. Сезонът беше неповторим, доста гледан и всички са удовлетворени. Аз числя се на хората, на феновете. Те към този момент 25 години ме поддържат във всичко, което върша, потвърждават ми всекидневно любовта си. След излизането ми от Къщата доста непознати ми споделиха, че съм техният победител, техният президент, воин, обичаната звезда на България. За мен това е голям триумф. Ценя го. Няма да не помни в никакъв случай добрината на Биг Брадър и на хората, които са ме гледали.

- Отношението ви към споровете в Къщата?
- Преди да вляза в Къщата бях наясно къде отивам. Всеки вътре играе, само че аз измислих нещо, което да се хареса на феновете. Минавах през разнообразни облици, изхождайки от народопсихологията. Така хората са се припознали в мен. Квалификациите, обидното държание и реакциите на съквартирантите не ме вълнуваха. Използвах техните от време на време зле скалъпени и изиграни връзки само и единствено с цел да напиша моя сюжет. Прекрачвайки прага на Къщата, бях обмислила чудесно всичко. Не влязох, с цел да демонстрирам себе си, тъй като считам, че да се разкриваш е непродуктивно и неуместно.

- Простихте ли на Динко за отношението му към вас?
- Случилото се би пристигнало допълнително съвсем на всеки човек. Но не и на мен. Оставих Динко да прави, каквото желае и да демонстрира своята същина, да се изложи пред цяла България. Очаквах също по този начин разпоредбите на играта да бъдат спазени и Биг Брадър да се намеси в обстановки, когато имаше демонстрация на експанзия към мен - да ме отбрани. Аз действително нямаше по какъв начин с моите 50 кг да се оправя с физически здрав мъж, който не си управлява силата. И въпреки всичко за мен не беше пречка, това, което стана в Къщата. Не се е родил този, който може да ме изкара отвън нерви, камо ли пък в Ямбол! Много устойчива жена съм. Не обръщах внимание, когато ми налитаха, а съквартирантите ставаха още по-агресивни, задето не реализираха задачата си. Справих се брилянтно!

- Очаквахте ли Джино да победи?
- Не! Освен мен, никой не заслужаваше да завоюва формата. Казвам това със самочувствие, тъй като считам, че хората би трябвало да бъдат откровени и откровени.

- Излезе информация, че щом сте изгонена от риалити формата, няма да получите хонорар за присъединяване си…
- (Смее се.) Ако това е добре за формата и рейтинга, нямам нищо срещу. Истината е, че си потеглих сама от Къщата. Това се видя и на камерите. Преди да напусна „ Биг Брадър ”, извиках моя юрист. Багажът ми тогава към този момент беше събран. Решението да си потегли беше напълно и само мое.

- За какво ще похарчите хонорара от шоуто?
- Ще оказа помощ на роднините ми, на екипа ми… Отделила съм и средства за щедрост – за заболели деца, старешки домове. Най-важната ми задача е да допринеса за построяването на християнския храм в село Вехтово, където съм израснала. Оттам са бабите и дядовците ми, родителите ми - светла им памет на всички. Никога няма да не помни от кое място съм тръгнала.

- С кои от към този момент някогашните ви съквартиранти ще останете другари?
- Приятели е мощно казано. Не бях в шоуто да сътворявам другарства, имам си задоволително. Аз влязох в Къщата да развличам феновете и да работя добре със самия Биг Брадър. Нищо друго не ме интересуваше. Неслучайно постоянно се майтапя, че в сърцето ми има място само за ББ – т.е. за Биг Брадър и премиера. Повечето съквартиранти след излизането им от Къщата ми се обадиха, в това число и Динко ме пита дали желая да отида да пея в родния му Ямбол. Добронамерена съм към всички, дори и към Сатаната, която скърбя Аз бях единствената, отишла да поздрави въпросния, който взе несправедливо премията. Трябваше да ми я връчи на мен или да я посвети на феновете. 

- Предложихте ли му?
- Казах му: „ Джино, явно Луна ти е на шанс. През 2015 година бяхме дружно в Къщата. Тогава аз направих шоуто, а ти сред капките взе първото място. Сега  още веднъж сме с теб в „ Биг Брадър ” и още веднъж аз направих шоуто, а ти сред капките получаваш нещо, което не ти принадлежи. Така че умерено можеш да ми дадеш премията, с цел да я посветя на зрителите… Или пък дружно с теб да им я посветим! ”. Отказа ми. Нека хората да си създадат сами изводите, какъв брой е лаком този човек. Кажете ми, апелирам, защо са му на него два наградата, които въобще не заслужава? Не може човек, който не е прочел и една книга, да е победител. Той все минаваше сред капките, правеше се на жертва и многострадалец. Нима това е обичаната звезда на България? 

- Сатаната Людмила Захажаева ли е?
- Разбира се! Много тъкмо им дефинирах имената на съквартирантите. Беше си една хубава детска градина, забавлявахме се, играхме си като дребни деца, превърнахме Къщата в лунапарк, по-късно в зоопарк и най-после в лудница.

- Опишете всеки от някогашните ви съквартиранти в резюме.
- С наслаждение. Мариела Нордел - другарка, Фънки - хипопотам, Константин-щраус и Флинстоун, кенгуру също му подхожда. Зорница - пуешка прелест, Динко - Бай Ганьо, само че не от книгите. Джино - купчина неосъзнато желязо, робокоп. Светлана - Стефчето, Сийчето, все й подхождат. Dee - не се мъчи, не можеш да го запомниш, Кирил - накъдето го духне вятърът, там го търси. Людмила-Сатаната, Дебора - носи на пердах. Да не пропусна Биг Брадър, който е любовта на живота ми и ще е моят наставник, когато стана президент (смее се).

- Не сте се отказала от политическите си амбиции…
- Ако един ден Господ реши аз да вляза в политиката, дано това да се случи и с утвърждението на българския народ, който боготворя.

- Връчиха ви „ Златният Скункс ” от „ Господари на ефира ”…
- В момента е на моята спонтанна стена на славата в дома ми. Там се намират премиите ми, които са към 30 за 25-годишната ми музикална кариера. „ Златният Скункс ” е приз, който връчиха на интелигентен човек за нелепост (смее се). Забавлявам се, веселя се, че имам статуетката. Очаквам и „ Бялата лястовица ” и изобщо всички съществуващи награди. 

- Казват, че сте получила и предложение за брак от мъж в чужбина…
- Нека хората си мислят, каквото щат. Още от началото на моите изяви - когато бях едвам на 13, взех решение да не разясня персоналния си живот. Искам да кажа на всички, че съм българка, християнка и че същинското ми име е Луна Йорданова. Никакво Лухче или Лукче не съм.

- Чувствате ли се подготвена за семейство и дете?
- Всичко, обвързвано със основаване, не ми е непознато. Почти никой не знае действително статута ми - дали имам деца, дали съм омъжена… Само най-близките ми са наясно. Така избрах – да ме свързват единствено със театралния ми облик, не с данни от персоналния ми живот. Дали в действителност имам две деца или три брака, публиката в никакъв случай няма да научи със сигуност.

- Говори се, че в предишното сте била интимна с Любо Ганев…
- Познавам се с Любо Ганев, само че не съм имала с него никакви по-специални връзки. Поканих го да се снима във видеоклипа ми на песента „ Извади парите, чиче ” през 1999 година и той одобри на драго сърце. Раздаде се в екранизацията, след което имахме и втора среща - в един пиано бар в София. От тогава нито съм го виждала, нито сме се чували. Изпитвам голяма благосклонност към него, тъй като когато ми е бил нужен, се е отзовал.

- Трудно ли ви беше да се съвземете след загубата на родителите ви?
- Бог и моите родителите са тези, които най-вече обичам и това ще е по този начин, до момента в който съм жива. За мен те са живи, само че в едно друго пространство. Това, че ще се срещна с тях някой ден, ми дава нов подтик за живот. Те би трябвало да се гордеят с мен, където и да се намират. Благодарна съм и на медиите, че ме направиха това, което съм. Пътят, който ми се дефинира, идва от Бог и аз го последвам. На доста неща съм се пробвала да се опълчва, само че на нещо, което е писано да се случи, не можеш да противодействаш. 

- Много забавно разсъждавате…
- Аз диря мъдростта и осъзнаването. Уча се на доброта, признателност… На средата на пътя си съм и не мога да знам всичко, макар моето предпочитание. Правя всичко по силите си да бъда добър човек. Родителите ми са ме възпитали да бъда такава, да давам, с цел да получавам. Стократно ми се връща всичко, което съм направила. И една добра дума стига да окажеш помощ в сложна обстановка на даден човек. Това ме прави пълноценна. А съм като бял ангел, птица, която лети. Може би по тази причина и проблемите ме отбягват.

- Все още ли имате оракулски сънища?
- Да, имам. Понеже хората не имат вяра доста на това, заобикалям да го разясня. Говоря по тази и други сходни тематики единствено с духовно извисените. За мен животът е странствуване, което би трябвало да изпълним с достолепие, горделивост и положителни планове. Защото един ден това странствуване свършва. Животът е единствено момент - осъзнах го, когато изгубих най-близките си, родителите ми. Трудно и тежко е, боли, само че в последна сметка израстването е в болката и проумяването, в разтърсването. Благодаря на ориста и Бог, че ми дава опцията да пребивавам бързо, само че в същото време и постепенно. Благодаря за предоставения ми късмет да се веселя на природата и богатствата, които тя ни дава. 

- Изглеждате доста добре. Имате ли корекции по себе си?
- Не, нямам никакви корекции. Изглеждам съвършено, години наред подкрепям 50 кг, само че това ми коства доста ограничения. Никога не преяждам, спортувам, медитирам, яхвам. Конете ми дават в допълнение адреналин и сила. Обожавам природата и чистият въздух в моя роден град, където е и персоналният ми кон. И силата, наречена любов, която разменям с хората, ми дава доста. Мнозина споделят за мен, че съм човек без възраст. За да си подобен, би трябвало да живееш пълноценно, да вървиш по пътя си и да не си тесногръд. Животът е прелестен, а Господ доста ме обича. Хубава или неприятна, аз съм оригинал. Много съм постигнала, без да съм била нахална. От никого не се опасявам – единствено и само от Бог.

- Защо са ви изключили преди години от математическата гимназия?
- Изключиха ме от учебно заведение поради музиката, която слушах - хеви метъл. Иначе постоянно съм била отличничка. На 13 години започнах сама да прехранвам се с пеене и доста бързо се развих. Бях надраснала годините си. Баща ми идваше с мен в заведенията за хранене, където изпълнявах музика. Бяхме доста оскъдно, само че щастливо семейство. След като започнах да изкарвам пари, лишенията завършиха. Погрижих се нашите да имат всичко до последния им земен ден. И до през днешния ден съм такава – оказвам помощ на родственици.   

- Завършила сте музикално училище…
- Да, с китара и пиано. И до през днешния ден доста добре изсвирвам на тези два инструмента. Израснах с рока и неслучайно в моя репертоар има нюанси на тази музика. 

- Обижда ли ви, че някои ви дефинират като чалга антика?
- Не, няма неприятна реклама. А нелепостта на хората не съм длъжна да разясня.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР