Без контузения загуби с 1:3 като гост на и остана

...
Без контузения загуби с 1:3 като гост на и остана
Коментари Харесай

Казан отново се оказа непревземаем за Арсенал

Без контузения загуби с 1:3 като посетител на и остана в рискова непосредственост до зоната на изпадащите в РПЛ., и дадоха стабилен задатък на казанци, а върна един гол в края.

Рубин към този момент е шести в класирането с 21 точки и демонстрира очевидно израстване под управлението на. Доказателство е и успеха над първенеца в предходния кръг. Арсенал играе доста мъчно надалеч от вкъщи през сезона, а против Рубин няма триумф от 2016 година.
Шведският бранител Старфелт откри резултата в 20-ата минута с глава, засичайки центриране от корнер на. Само две минути по-късно Бакаев подаде на Деспотович, той си откри позиция в наказателното поле и с левия крайник матира.

В края на полувремето Деспотович пропусна да реши всичко, само че това направи Бакаев в 53-ата минута. Халфът се възползва от по диагонал подаване на, финтира бранител на гостите и с шут сред краката на Шамов вкара за 3:0.

Лучше домашнего матча и не придумать! Отличный футбол и 3:1 в игре срещу тульского «Арсенала»
— «Рубин» Казань (@fcrk) Почетния гол за Арсенал осъществя Панченко в 83-ата минута. Опитният нападател беше прецизен с левия крайник след ниско центриране на.

В идващия кръг отборът от Тула ще ще е хазаин на, а Рубин ще гостува на другия дилетант -.

Премиер Лига 13 кръг, събота 31 октомври  Рубин 3:1краен резулат  Арсенал Тула
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР