Без коментари приключи срещата на министър-председателя с посланиците в МС,

...
Без коментари приключи срещата на министър-председателя с посланиците в МС,
Коментари Харесай

Борисов се възмутил пред дипломати, че са се поддали на фалшиви внушения

Без мнения завърши срещата на министър-председателя с посланиците в Министерски съвет, която продължи към час, заяви бТВ. „ Не ви се дразня, само че съм изумен по какъв начин вие се поддадохте на едни подправени внушения ", по този начин се е обърнал министър председателят към дипломатите.

Премиерът Бойко Борисов предложения всички посланици в министерския съвет, с цел да изрази пред тях недоволството си от отрицателните мнения от непознати политици и медии към България във връзка с убийството на Виктория Маринова.

Борисов, основният прокурор Сотир Цацаров и министърът на вътрешните работи Младен Маринов са показали всички елементи по престъпното следствие за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе. Борисов е декларирал, че е очаквал от непознатите посланици и медии да се обадят и попитат в Министерски съвет за детайлности по случая, преди да разгласяват позиции и мнения за убийството, само че досега няма нито едно позвъняване.

От нощес представители на ЕНП се пробват да се свържат с премиера, само че той отхвърля диалози с тях до 17 октомври, когато ще се организира срещата на ЕНП преди Европейския съвет. На него ще се показват претендентите за ръководители на Европейска комисия след изборите следващата година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР