Без колебание, посочете животното, което видяхте първо и ще разберете

...
Без колебание, посочете животното, което видяхте първо и ще разберете
Коментари Харесай

Какво видяхте първо? Назовете животното и прочетете значението му!

Без съмнение, посочете животното, което видяхте първо и ще разберете доста за себе си.

Карл Юнг употребява асоциативни проби в качеството на детектор на лъжата. Тези проби изискват незабавна реакция и не дават опция на субекта да се замисли за това, което е видял. Днес ние също се опитваме да извлечем информация от вашето подсъзнание, която в елементарния живот нормално е скрита даже от вас самите. Отпуснете се, вярвайте в подсъзнанието, погледнете изображението и запомнете признака, който сте забелязали първо.

Кое животно видяхте първо?

Котка

Това демонстрира нежеланието ви да предприемете настъпването на работната седмица, копнежа ви за отпуска и желанието ви да се доближите до времето за отмора. А краят на работния ден наближава. В края на краищата, най-накрая можете да се приберете вкъщи и уютно да се настаните във фотьойла си и да се насладите на обичаната си книга или сериал.

Куче

Усещате поддръжката на приятелите си и с тази помощ сте подготвени да разкъсате всеки проблем. Борбеният дух е нещо положително. Но подходете към задачата с студен разум, с цел да разберете дали можете да я решите сами. В края на краищата хората към вас постоянно трансформират проектите си. И вие непрекъснато забравяте за това, тъй като вие в никакъв случай не допускате, че някой може да ви подведе.

Лъв

Вие сте неотразими! Често ви го споделят, нали? Дали поради новата прическа? Въпреки че не се нуждаете от нова прическа, с цел да се чувствате на висота. Има нещо във вас, което притегля, което провокира почитание и удивление. И злоба. Но не бъдете строги – в действителност от време на време се държите малко надменно. Опитайте се да гледате другите като равни, а не от високо.

Кон

В момента нещо ви лимитира и лимитира вашата независимост. Може би гоните шефа си по коридорите, викайки “Почивка! Искам отмора! ” Спокойно. Всеки желае да отиде, само че в този момент е належащо да се вземете в ръце и да покажете устойчивост и успеваемост, с които определеното от вас животно е известно.

Лебед

Вие сте влюбени. Това е повода, заради която всичко в близост наподобява добре, в това число касиерът, който е неудовлетворен освен от персоналния си живот, само че и от персоналния живот на всеки покупател на опашката. Това е един превъзходен интервал, пробвайте се да му се насладите, в случай че не за няколко месеца, то най-малкото до идната заплата.

Вижте още: Изберете корона и ние ще разкрием вашите качества

Пингвин

Как успяхте? Няма пингвин! Вижте още веднъж. Все още ли виждате пингвина? За това е отговорно богатото ви въображение, което възхищава приятелите ви и води до комплициране хората, които за пръв път се срещат с вас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР