Без излишни приложения и скрити процеси в смартфонаNokia 8 ще

...
Без излишни приложения и скрити процеси в смартфонаNokia 8 ще
Коментари Харесай

Nokia 8 се обновява до чиста версия Android Oreo

Без непотребни приложения и скрити процеси в смарт телефона

Nokia 8 ще предложи на потребителите допустимо най-хубавото Android преживяване с изчистена версия Oreo

Новата операционна система Android 8.0 Oreo към този момент е налична за смарт телефоните Nokia 8, оповестиха от HMD Global – компанията, която възроди именития бранд за мобилни телефони.

Nokia 8 идва с изчистена версия на Android 8.0 Oreo, без промени в потребителския интерфейс и без авансово конфигурирани приложения, от които потребителите нямат потребност, нито със скрити процеси, които разходват заряда на батерията.

HMD Global е тествала и оптимизирала платформата, с цел да достави на потребителите на Nokia 8 допустимо най-хубавото Android прекарване, разяснява Юхо Сарвикас, основен продуктов шеф в компанията.

„ В съдействие с нашите почитатели, под шапката на Nokia Pones Beta Labs, създадохме изчистена версия на тази мощно предстояща мобилна платформа, която доставя всички вълнуващи нови функционалности, без непотребни приложения, съчетано с отлична продуктивност и даже по-дълъг живот на батерията “, споделя Сарвикас.

Android 8.0 Oreo включва нови приложения, които вършат връзките, основаването на наличие, игрите и сърфирането още по лесни и занимателни, а общоприетите месечни актуализации на сигурността поддържат смарт телефона в сигурност.

Режимът Picture-in-Picture разрешава работа по доста задания по едно и също време – да вземем за пример, можете да гледате видео в YouTube, до момента в който пишете с другари, проверявате салдото по банковата си сметка или пък до момента в който вършиме поръчка в Amazon. За безпроблемния мултитаскинг се грижи мощният процесор на Nokia 8.
още по тематиката
Мигновените Android приложения (Android Instant Apps) в допълнение разтоварват смарт телефона от непотребен програмен продукт. С тази функционалност, поддържана в браузъра Chrome, можете да ползвате нови приложения, без да ги инсталирате.

Защитата Гугъл Play Protect работи, с цел да поддържа устройството и данните чисти от злоумишлен програмен продукт, като сканира 50 милиарда приложения всекидневно – даже и такива, които към момента потребителят не е конфигурирал.

Технологията Dual-Sight на Nokia пък дава опция за лъчение онлайн, в обществените мрежи, на реакции на събития посредством по едно и също време потребление на предна и задна камера. А функционалността Android Oreo Smart подсигурява минимално прилагане на ресурса на телефона от приложения във фонов режим, като по този начин удължава оптимално живота на батерията.

Притежателите на Nokia 8 ще получат автоматизирано известие на смарт телефона си, когато обновлението Android Oreo е налично в България. Новата версия скоро ще стане налична и за други смарт телефони Nokia, прецизираха от HMD Global.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР