Без Господ нищо не може да се направи. Полагаме всякакви

...
Без Господ нищо не може да се направи. Полагаме всякакви
Коментари Харесай

Борисов: Нашата сила е да показваме свършеното. Празнодумството го оставяме за други

Без Господ нищо не може да се направи. Полагаме всевъзможни старания и виждате каква хубава черква се е получила. Минахме през 2000 души и всички споделиха, че им харесва. На жълтите павета, значимо е какво споделят, само че е значимо и в цялата страна какво приказват хората.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в град Бяла, Русенско, където откри православен храм, първият новопостроен от 100 години насам. "Никога не са давани толкоз пари за учители, за заплати, за инфраструктура, за поправки, за градежи. Безработицата е рекордно ниска. Ясно е, че на никой не му стигат приходите. И на мен не ми стигат. Милиардер да питате, и той ще ви каже, че не му стигат парите. Аз съм сигурен, че и в частния бранш ще почнат да подвигат парите, тъй като ще желаят да си запазят фрагментите си. Вярата ми оказва помощ доста. Богословие мога да изкарам. Нашата мощ е да демонстрираме направеното. Празнодумството го оставяме за други ", сподели още той.

Борисов разяснява и края на парламентарния сезон. "Преминахме през доста тествания, само че свършихме и доста работа. Видяхте предишния петък съглашението за бежанците. Сега Румен Порожанов е по границата и провежда патрули, с цел да спрем чумата по свинете. Правихме и неточности, само че в един парламент е по този начин, от време на време се позволяват неточности и се трансформира мнението на 360 градуса. Това се случва на всички места по света. Няма подобен, който да споделя моето мнение е единственото и вярното. Единствената забележка, която бих си разрешил да направя е за персоналните нападки. Споровете, дебатите са хубаво нещо. Не би трябвало да има жълти нелепости и компроматни войни. Те остават една горчива, жлъчна засегнатост и всеки се стреми рано или късно да си го върне. Това не е добре ", безапелационен беше министър-председателят.

"Ето в този момент с трите закона се опитваме да решим казуса на хората с увреждания. И през днешния ден разговарях с Мая Манолова. Искам като седнем на една маса и да кажем - въз основата на по-добрата събираемост можем да отделим 50 - 100 млн. Догодина, в случай че приходите в хазната са още повече, ще можем и повече да отделим. За това желая в понеделник, тъй като ние няма да излизаме отпуска, в никакъв случай не съм излизал отпуска, да седнем и да приказваме. Готов съм да работя и да се разберем - това можем да дадем тази година, това разрешава бюджета. Другото е да разбираем - замразяваме заплатите и пенсиите, или стопираме "Хемус " и даваме тука ", разкри Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР