Без глоба от 3 лева в столичния градския транспорт, ако

...
Без глоба от 3 лева в столичния градския транспорт, ако
Коментари Харесай

Без глоба в столичния градския транспорт, ако не валидираме картата си


Без санкция от 3 лв. в столичния градския превоз, в случай че не валидираме картата си. След огромния публичен отзив, по предложение на шефа на Oбщинския съвет, концепцията на Центъра за градска подвижност за глобата ще бъде отхвърлена с гласоподаване през февруари.

За огромен брой тъжби против прекъсването на месечната карта за една линия в столичния превоз, сигнализира омбудсманът и с писмо приканва общината да преразгледа някои от измененията в транспортните документи.

" Основно неодобрение измежду хората буди отпадането най-много на месечната карта за пътешестване с метро и на месечната карта за пътешестване с една линия на надземния превоз “.

Гражданите се оплакват, че пътуват до работа само по една линия и след измененията са принудени да си купят месечна карта за всички линии, което не дава отговор на действителните им потребности ", написа Диана Ковачева.

Отпадането на талона за 10 пътувания за 12 лв., което прави цена от 1,20 на пътешестване, също се посреща отрицателно от хората, които пътуват случайно.

Още по тематиката четете в уеб страницата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР