Без двамата си капитани - Николай Бодуров и Рубен Пинто,

...
Без двамата си капитани - Николай Бодуров и Рубен Пинто,
Коментари Харесай

ЦСКА тръгна за Украйна без Бодуров и Пинто

Без двамата си капитани - Николай Бодуров и Рубен Пинто, тимът на ЦСКА отпътува за Украйна, където в четвъртък (15 август) " алените " ще играят против " Зоря " Луганск в мач-реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Срещата може да гледате директно по bTV Action и на VOYO.BG от 19:30 ч.

Първият мач в София приключи 1:1.
Петрович: Бодуров не играе, тъй като основава проблеми в тима (ВИДЕО) Европа не ни желае, съобщи треньорът на ЦСКА по адрес на съдиите
Отсъствието на Бодуров е предстоящо, откакто треньорът Люпко Петрович разгласи, че той нарушава дисциплината в отбора. Бодуров, който носеше капитанската лента на " алените " през предишния сезон, не попадна в състава както за първия мач на ЦСКА против " Зоря ", по този начин и при равенството 0:0 против " Лудогорец " в дербито на последния кръг на шампионата.

Пинто пък не е играл за ЦСКА от загубата с 1:3 от " Черно море " във втория кръг на шампионата. Според появилите се информации той също е бил отхвърлен от отбора поради опит да образува групички в тима.
Отстранили Бодуров поради редовно нарушение на дисциплината Търпението на ЦСКА се изчерпало преди първия мач със "Зоря " Луганск в Лига Европа
Гледайте мача " Зоря " Луганск - ЦСКА на 15 август, директно по bTV Action от 19:30 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР