Видин. Двама мъже са задържани в Ново село за притежание

...
Видин. Двама мъже са задържани в Ново село за притежание
Коментари Харесай

Видин: Двама мъже са задържани в Ново село за притежание на наркотици

Видин. Двама мъже са арестувани в Ново село за владеене на опиати. Това оповестиха от ОДМВР - Видин . Проверките са осъществени в петък. Криминалисти от районно управление (на МВР) - Видин направили претършуване в два частни парцела в Ново село. На единия адрес, населяван от 23-годишен видинчанин, униформените се натъкнали на канабис, отглеждан в саксии. В таванското помещение на жилищна постройка имало построена полиетиленова структура, оборудвана с електрическо осветяване, вентилация и сензори, отчитащи влажността и температурата на въздуха. В шест саксии били посадени шест зелени растения, достигащи височина 80 см. Листната маса, реагирала на канабис при полевия наркотест. Обитателят на парцела е арестуван, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
При последвало претършуване в различен парцел в селото, населяван от 37-годишен, престъпно проявен видинчанин, служителите на реда разкрили и иззели 18 грама зелена суха листна маса. При полевия наркотест тревата индикирала на канабис. Мъжът бил арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа, формирано е бързо произвеждане.
Случаите са докладвани в Районна прокуратура - Видин, работата на проверяващите продължава под управлението на наблюдаващ прокурор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР