Без да уточнява, че е шофирала след употреба на алкохол,

...
Без да уточнява, че е шофирала след употреба на алкохол,
Коментари Харесай

Белослава се извини след ареста за шофирането в нетрезво състояние


Без да прецизира, че е карала след приложимост на алкохол, една от най-обичаните български изпълнителки, Белослава, се извини за " позволената неточност ".

Вчера (11 юли) БНР заяви, че певицата е задържана за шофиране в нетрезво положение, а по-късно bTV осведоми, че e била освободена от ареста, откакто е прекарала няколко часа там.  

" В нощта на своя рожден ден позволих голяма неточност, неприсъща за мен. За неволя и за урок претърпявам всички последици. Дължа своите дълбоки извинения на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична аудитория, която имам ", написа Белослава в пост, оповестен и във Фейсбук, и в Instagram. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Beloslava (@beloslava)

От Министерство на вътрешните работи не оповестиха самоличността на арестуваната, но  показаха, че дрегерът е отчел над 1.2 промила алкохол - при подобен резултат се носи наказателна отговорност. При централизация на алкохол в кръвта сред 0.5 и 1.2 промила се постанова административно наказване..

Според информацията в медиите колата, карана от Белослава, е спряна от патрул, който я е последвал, откакто тя е излязла от денонощен магазин след среднощ в нощта на 10 срещу 11 юли.  На 10 юли певицата има рожден ден.  " Нова телевизия " напомня, че тя е била лице на акция за шофиране без приложимост на алкохол. 

 
Адре Токев и още 4 шеф-готвачи с имиджа на " неприятни момчета "

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР