Без да спомене и дума за американския държавен глава Доналд

...
Без да спомене и дума за американския държавен глава Доналд
Коментари Харесай

Грета Тунберг оглави малък екологичен протест пред Белия дом

Без да спомене и дума за американския държавен глава Доналд Тръмп, младата екоактивистка Грета Тунберг взе участие в дребна проява на възпитаници екоактивисти, провел се пред Белия дом във Вашингтон, съобщи Франс прес.
 
School strike week 56.
Washington DC.
— Greta Thunberg (@GretaThunberg)

" Никога не се отхвърляйте ", прикани Тунберг поддръжниците си, визирайки да не се отхвърлят от идеята на климата. В митинга участваха няколкостотин младежи. Тунберг им даде среща за нов митинг на 20 септември.

На демонстрацията във Вашингтон Грета избра да не е в центъра на вниманието . По същия метод тя се държа и на сходен митинг в Ню Йорк преди време. Сега Грета поговори с младежите, одобри да си направи няколко селфита и първо отхвърли да приказва на микрофона, само че след това една от ученичките, организирали демонстрацията, я прикани да го направи и Грета сподели: " Няма да изговарям тирада, желая просто да изразя моята благодарност към всеки един от вас. Гордея се с вас. Мисля, че пристигнаха повече хора, в сравнение с си представях ".

Грета дойде в Съединени американски щати в края на август, като употребява яхта до Ню Йорк, с цел да пази идеята на климата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР