Без да се набива много много на очи, присъства Азис

...
Без да се набива много много на очи, присъства Азис
Коментари Харесай

Азис тайно при Папи Ханс! Вижте причината СНИМКИ

Без да се набива доста много на очи, участва Азис на премиерата на новата стихосбирка на Константин Трендафилов - Папи Ханс. Чалга изпълнителят дискретно се отдръпна в сепаре, откъдето да следи промоцията. Освен Азис известният столичен клуб едвам побра тълпата съществени почитатели на поп артиста - младежи на възраст сред 18 и 25 години. За тях и за ВИП гостите домакинът и неговите спонсори се бяха отчели с коктейли на стомах, които на инат на мощните тостове останаха неизпити до финала, написа hotarena.net.

Азис прекара цялата вечер приседнал в сепаре хем покрай сцената, хем скриващо го от любопитните погледи. В черна тишъртка, черно кожено яке и стеснен панталон в същия цвят костинбродският славей се скъса да ръкопляска на рецитацията на Папи Ханс. Присъствието на попфолк краля не бе сърпрайз за обкръжението и на двамата артисти, тъй като по думите на Папи Ханс " Азис е Бог ". За " България Днес " изпълнителят на " Сен Тропе " разяснява като почтена артистична хрумка скорошното си дегизиране като гладиатор. С него Азис мина из централните софийски улици и едвам не провокира верижни произшествия. " Не е за реклама, както се твърди, а от обич към изненадите ", разясни попфолк светилото. Азис добави, че в последно време е в приповдигнато въодушевление, тъй като майка му се връща до седмица в България след дълъг престой в чужбина. " Липсваше ми доста и най-сетне ще я прегърна ", разчувства се костинбродският славей.

 Поетът Йордан Любомиров е другар от дете на Константин

Поетът Йордан Любомирове другар от дете на Константин

В същото време самият Папи Ханс показва невиждана и нечувана за БГ звездите като цяло либералност - за всеки обожател той откри място на празненството и поддържа връзка с всички като еднакъв с равни.

 Поетесата Кристин Димитрова - горда майка на надарен правоприемник

Поетесата Кристин Димитрова - горда майка на надарен правоприемник

Младият, само че остарял другар на Папи Ханс - Илиан Любомиров, пръв взе думата, с цел да го показа и като човек, пристрастен от словото още от непълнолетен. " С Папи сме неразделни от деца, предпочитам да ви прочета обичаното ми негово стихотворение ", разгласи Любомиров, само че се оказа, че и създателят е възнамерявал да прочете същата творба. Въпреки това лекият артистичен спор сред двамата единствено добави " черешка към тортата " на арткупона.

 Любо Нейков и Сара Драгулева се обясниха в обич на Папи Ханс

Любо Нейков и Сара Драгулева се обясниха в обич на Папи Ханс

В компактно прилепнала класика - черна рокля без тил и голямо деколте, грееше като втора звезда и гаджето на Папи Ханс - актрисата Сара Драгулева. Тя бе довела и баба си на премиерата, само че трябваше това да бъде разкрито по микрофона от изпълнителя на " Тясно ". Младеещата руса дама бе в компанията на майката на изпълнителя - поетесата Кристин Димитрова, заложила за събитието на спортно, само че изискан облекло. " Като човек, посетил толкоз министър председатели през живота си, не мога да не се вълнувам ", сподели тя. Писателката, която преди две години загуби брачна половинка си - известния англицист и професор в СУ Владимир Трендафилов, татко на Папи Ханс, обаче е изрично срещу литературното опекунство над децата. Но когато артистът показа кои са обичаните му поети, те се оказаха класици на британската и американската литература, а татко му е оставил име на един от техните най-успешни преводачи на български.

 

 Мон Дьо разноски рижа госпожица

Мон Дьо разноски рижа госпожица

" Много желаех да изпълня един клуб с лирика, а освен с музика ", призна Папи Ханс. " Тази вечер всички могат да влязат и да се включат към поетичната вечер, само че за жалост на следващия ден за представянето на новия ми албум ще има такса вход ", поохлади сгорещените младежи Папи Ханс.

В тъмно въодушевление по незнайни аргументи разноски марково черно пардесю и огнено рижа млада спътница екранният всемирски хроникьор Мон Дьо. Той, видя " България Днес ", не скри недоволството си, че премиерата започва час по-късно от оповестеното. За повдигането на тонуса му обаче способства главно неограниченото количество питиета " от заведението ", откри още вестникът.

Двата основни сърпрайза на създателя на " Имам нещо да ти кажа " обаче му бяха поднесени от двама доста близки до него хора. Първа стъписа публиката с ненадейно самопризнание приятелката на Папи Ханс Сара Драгулева. 20-годишното блонди прочете по микрофона стихотворение за любовта от новата книга на артиста. " Но не Папи Ханс ме е научил на обич. Друг мъж беше ", съвсем се провикна известната с провокациите си актриса.

За разлика от нея Любо Нейков взе микрофона, с цел да се изясни в обич на артиста. " Много се обичаме с Косьо! ", изля възприятията си известният комедиант. " И към този момент очаквам дете ", пошегува се в присъщия си жанр Нейков.

" Искам с моите осъществявания да направя поетите от предходните генерации да звучат по-секси ", изясни избора на нощен клуб вместо заличка в библиотека Папи Ханс.

На няколко пъти той се вайка, че стилният му светлосин костюм бил обезпечен от спонсорите и трябвало да го връща. " Кога ли ще си купя подобен с лирика? ", попита изпълнителят. Папи Ханс даде обещание да върне облеклата в период, само че не преди да ги е занесъл на химическо почистване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР