Без да се коригират базови процеси, ефективната автоматизация е невъзможна,

...
Без да се коригират базови процеси, ефективната автоматизация е невъзможна,
Коментари Харесай

Hyperscience с ново финансиране от 80 милиона долара


„ Без да се поправят базови процеси, ефикасната автоматизация е невъзможна ”, споделя Питър Бродски, изпълнителен шеф и съосновател на Hyperscience
(снимка: Hyperscience)

Нови 80 милиона $ от серия D притегли софтуерната компания Hyperscience, профилирана в автоматизирането на административна и офис активност. Сделката е водена от Tiger Global с присъединяване на нов вложител BOND, с което компанията набира капитал на обща стойност 190 милиона $.

Bessemer Venture Partners, както и всички огромни вложители в компанията все още, са взели присъединяване в рунда, с което затвърждават поддръжката си за визията на Hyperscience да трансформира бизнес процесите чрез така наречен софтуерно-дефинирано ръководство (Software-Defined Management).

Новото финансиране за Hyperscience, която оперира с офиси в Ню Йорк, Лондон и София, идва откакто през юни тази година компанията притегли 60 милиона $ от серия С на фона на над 300% растеж в бизнеса в съпоставяне със същия интервал за 2019 година

„ Условията, в които софтуерните водачи се намират в този момент, са доста по-различни от преди ”, показа Джон Куртиус, сътрудник в Tiger Global. „ Доколкото се чака организациите да вкарат софтуерно-дефинираното ръководство, ще станем очевидци на бъдеще, в което те ще бъдат по-устойчиви при конфликт с непредвиденото ”.

Много софтуерни компании дават обещание да автоматизират мануалните си процеси, само че не съумяват да го създадат стабилно, ефикасно и в мащаб. Технологията на Hyperscience автоматизира 95% от входящите данни с над 99,5% акуратност, надминавайки доста междинното равнище за промишлеността от 55%.

„ Основният проблем на към този момент познатите технологии за автоматизация е, че те се построяват върху нарушени бизнес процеси. Без да се поправят тези базови процеси, ефикасната автоматизация е невъзможна ”, показа Питър Бродски, изпълнителен шеф и съосновател на Hyperscience.
още по тематиката
Технологията на Hyperscience се развива на правилото на софтуерно-дефинираното ръководство (SDM), който обезпечава хоризонтална автоматизация от край до край и превъзхожда съществуващите подходи за автоматизация в организациите.

Платформата разрешава на бизнеса да употребява композиция от хоризонтални, подреждащи се блокове и работни потоци за създаване на отвесни решения, които автоматизират бизнес процесите – като обработка на искове и/или разпределяне на заеми. Тези блокове са функционалности, проектирани за обработка на документи, като подредба, добиване и сравнение, с самостоятелна настройка, която разрешава на потребителите да преобразуват неструктурираните данни в следствие за бизнеса.

Поредният кръг на финансиране ще се употребява за ускорение на развиването на Hyperscience Platform, в това число за валидиране на данни и неструктурирана обработка на данни, както и за създаване на екосистема на сътрудници. Също по този начин, компанията ще усили доста интернационалното си наличие, с цел да отговори на ускореното търсене, като през 2021 година се чака над ¼ от бизнеса да бъде в Европа.

През 2020 година Hyperscience влезе в класацията Inc. 5000 като деветата най-бързо разрастваща се софтуерна компания със седалище в Ню Йорк и е оповестена за едно от „ Най-добрите места за работа ” от Built в NYC. Компанията е учредена през 2014 година с централа в Ню Йорк и офиси в София и Лондон.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР