Без да омаловажаваме тенденциите на спад в раждаемостта и засилена

...
Без да омаловажаваме тенденциите на спад в раждаемостта и засилена
Коментари Харесай

БАН с лек срещу най-голямата заплаха за България в момента

Без да омаловажаваме трендовете на спад в раждаемостта и засилена миграционна динамичност, изследванията ни потвърждават, че всеки развой може да бъде овладян и всички трендове да бъдат обърнати, в случай че има воля за бързо използване на препоръчаните от нас ограничения.

Това съобщи проф. доктор Антоанета Христова при представянето на шесттомен алманах на Българска академия на науките за трендовете в демографското възпроизводство и взаимоотношението сред обособените процеси.

Плашещи вести за гибелта на България ВИДЕО

По документа са работили шест работни групи, оповестиха от Българската академия на науките (БАН).

От проучването се вижда, че безплатните учебници и пособия са най-предпочитани - 13,7% от допитаните считат, че това би помогнало за решение на демографските проблеми. Според 12,9% безплатните медикаменти за децата биха били помощ.

10,7% от участниците в социологическото изследване желаят безвъзмездна храна в учебно заведение, съвсем толкоз - 10,6% желаят гратис следене на бременността и безвъзмездни проучвания. За целодневен режим на образование са се оповестили 7% от интервюираните.

"Истината е, че предлагаме дейности, които няма да дадат резултат на следващия ден, нито даже след година.

В Югозапада се случва нещо, което е на път да остане в историята

Но в случай че има единодушие в обществото и измежду политическите сили, в историята ще останат имената на хората, трансформирали рецесията в стабилно развиване и високо качество на живот ", добави доктор Христова.

Сборникът е озаглавен "Мерки за превъзмогване на демографската рецесия в Република България ".

Национален статистически институт удостовери страшната прогноза на Централно разузнавателно управление на САЩ за България!

Той изследва направленията - "Раждаемост и фамилни политики ", "Смъртност, стареене и качество на живот ", "Миграции и национална еднаквост ", "Демографско развиване и трудови запаси ", "Уязвими етнически и религиозни групи и общности ", "Демографска политика в България през интервала 1879 - 1989 година ".

Проектът "Мерки за превъзмогване на демографската рецесия в Република България " е предоставен от Министерския съвет. Целта е да се извърши повсеместен обзор върху развиването на популацията в България и да бъдат препоръчани съответни ограничения за смяна на отрицателните трендове в демографското развиване на страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР