Без да напускаме комфорта на собствения си дом, вече е

...
Без да напускаме комфорта на собствения си дом, вече е
Коментари Харесай

Авиокомпанията KLM пуска услугата си за виртуална реалност iFly в интернет

Без да напущаме комфорта на личния си дом, към този момент е допустимо да потеглим на далечни и вълнуващи пътешествия
Революционната услуга предлага виртуалната действителност на KLM iFly virtual reality, налична през онлайн платформата на самолетната компания.

С помощта на най-модерните технологии, превозвачът предлага извънредно близо до живото пътешестване, с цел да въодушеви хората да опознаят света. iFly улавя едни от най-красивите места в света в 360 градуса, а неин хазаин е звездният и смел началник готвач и телевизионна сензация Киран Джетуа.  В първото странствуване кенийският кулинар ще води пасажерите на KLM в тайландската джунгла, където дружно ще търсят най-забележителните зърна кафе на Земята.

„ С въвеждането на виртуална действителност  KLM още веднъж прокарва нов път към вдъхновението на хората, с  който да им обезпечи най-хубавото преживяване. Нашето iFly електронно списание доближава до милиони хора. С помощта на iFly сме в непрекъснато търсене на нови способи да ги вдъхновим да пътуват ”, споделя вицепрезидентът на KLM Боет Крейкен.
Деликатен индустриален развой
В Тайланд Джетуа вкарва пасажерите на KLM в деликатния индустриален развой  на кафето – от брането до чашата с ароматната напитка, който се случва благодарение на слонове. И с помощта на виртуалната действителност имаме опцията безусловно да се надигнем лице в лице с величествените животни.


Спиращи дъха видеоклипове
KLM има забележителна известност в използването на софтуерни нововъведения, осигуряващи на клиентите на самолетната компания незабравими преживявания когато пътуват, а задачата на iFly e да сложи нов акцент върху тези старания. Съвсем скоро iFly ще ни покаже спиращи дъха видеоклипове, които ще ни разрешат да виждаме към себе си в 360 градуса. Ще имаме време да се насладим изцяло на великолепието на заобикалящата ни действителност, като че ли сме там. Видеоклиповете ще бъдат налични с очила за виртуална действителност, както и през таблет или смарт телефон, тъй че всеки да може да се включи в дълги пътешествия, без да се лишава от комфорта на дома си. Ще можем да яздим по крайбрежията на реки, да забележим и съвсем усетим слънчевите лъчи от разнообразни кътчета на глобуса, да се разходим в тропически гори, да участваме в обичайни церемонии на локални племена или да опитомим слонове.

Следващата iFly продукция на KLM ще бъде в Хавай.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР