Без да иска, финансовият министър Владислав Горанов разконспирира формулата на

...
Без да иска, финансовият министър Владислав Горанов разконспирира формулата на
Коментари Харесай

Владислав Горанов: „Орташката кобила – кучета я яли”

Без да желае, финансовият министър Владислав Горанов разконспирира формулата на „ съдружното партньорство ” сред ГЕРБ и така наречен обединени патриоти в Народното събрание.
След като безхаберно си прехвърляха отговорността за предлагането първият ден от болничните да не се заплаща, Горанов отхвърли да признае чие е авторството на този неизвестен и губещ ход.

В предаването „ Панорама” министърът на финансите се опита да замаскира нелепото решение зад образеца на напредналите страни, „ две трети” от които не плащали първия ден от болничните и изчаквали седмица преди да изплатят средствата след боледуване на чиновниците и служащите си.

„ По-добре неверно решение, в сравнение с никакво”, опита Горанов да притегли като съдружник и древноримските адвокати. Примерът, че имало случаи, когато здрави и прави чиновници си уреждали болнични, с цел да си удължат отпуските и да поживеят на гръцки или турски курорти, няма по какъв начин да надвие мнението на лекарите, които са възмутени от наглостта на ръководещите.

Няма по какъв начин и да надмогне недоволството на синдикатите, които оповестиха протестна подготвеност и не оставиха камък върху камък от „ доводите” на Горанов и на съидейниците му.

Лекарите предизвестиха, че незаплащането на първия ден от болничните ще донесе два отрицателни резултата: първо, ще принуди мнозина да вървят заболели или неизлекувани на работа и второ, ще способства за умножаване на болестите, получавани на работното място.

Иначе Влади Горанов сподели и нещо правилно: успеха в изборите носи повече отговорност. Отговорност пред хората, които са ти дали своят вот доверие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР