Без бой си признаваме, че нямаме търпение да дойде септември.

...
Без бой си признаваме, че нямаме търпение да дойде септември.
Коментари Харесай

Ето кой ще бъде на обложката на NBA Live 19

Без пердах си признаваме, че нямаме самообладание да пристигна септември. Причината не е, че ненавиждаме лятото, а просто тогава излизат всички нови игри.

 С какво ще ни изненада FIFA 19
С какво ще ни изненада FIFA 19

Преживяването на геймърите - още по-реално

Освен FIFA 19 , за която към този момент стана въпрос, през септември чакаме и играта за Спайдърмен , а и за нея загатнахме напълно малко. Сега обаче разбираме и коя звезда ще застане на обложката на NBA Live 19 .

Публикация, споделена от Joel "The Process" Embiid (@joelembiid) на Юни 25, 2018 в 7:56 PDT

Точно по този начин, това е Процесът, по този начин де, Джоел Ембийд . Баскетболистът на Филаделфия разгласи новината в Instagram. На обложката на предните две издания на баскетболната игра, създадена от EA Sports, видяхме Джеймс Хардън , който в ранните часове на този ден завоюва премията за Най-полезен състезател (MVP) през сезона.

 Том Холанд
Том Холанд " без да желае " издаде заглавието на новия филм за Спайдърмен

Актьорът още веднъж не изневери на себе си

Колкото до Ембийд, това беше най-хубавият му сезон до този миг, като той записва 22.9 точки, 11 битки, 3 асистенции и 1.8 блока приблизително на мач . Очаква се демо версията на NBA Live 19 да излезе в края на август, а цялостната версия на 7 септември .

 С Янис Адетокумбо смешка не трябва
Да намериш колата си цялостна с... пуканки

Ето за какво колите би трябвало да се заключват

Големият съперник на NBA Live 19 - NBA 2K19 към момента не е оповестил кой ще застане на обложката, само че съгласно Forbes това най-вероятно ще бъде Янис Адетокумбо .

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР