Без бизнес, без индустриалци, няма да има работни места, няма

...
Без бизнес, без индустриалци, няма да има работни места, няма
Коментари Харесай

Боян Томов: Без индустриалци няма да има работни места

Без бизнес, без индустриалци, няма да има работни места, няма да има БВП, няма да има развиване. Именно по тази причина активността на бизнеса е значима както за държавното управление, по този начин и за стопанската система, само че най-много за елементарните хора. Това съобщи издателят на списание „ Икономика “ Боян Томов, който на състезанието „ Мистър и Мисис Икономика “ връчи специфична премия на американската компания Coca-Cola поради инвестицията ѝ в Костинброд, където има цех от доста години, и във Варна от тази година.

„ Ако нямаше стопанска система, нямаше кого да награждаваме през днешния ден. Искам да благодаря на държавното управление, което способства за реализирането на вложенията, за отварянето на нови работни места, което е неразделна част от огромната стопанска система. Важно е да забележим какво прави държавното управление за стопанската система. Тази година в списание „ Икономика “ бяха оповестени материали за общо хиляди нови работни места и това за нас, като публицисти, е извънредно значимо “, съобщи Томов.

Той акцентира, че бизнесът и държавното управление би трябвало да останат все по този начин надеждни сътрудници, да способстват за развиването на страната и на хората в нея. Томов означи също, че тази година Coca-Cola е вложила както в логистичен център, по този начин и в цех в България. " Надявам се следващата година да има повече вложения и работни места ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР