„Без битки нищо не ми се получава. Много съм чувствителна

...
„Без битки нищо не ми се получава. Много съм чувствителна
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян: Искам да водя зверски битки!

„ Без борби нищо не ми се получава. Много съм сензитивна на тази тематика. Колкото Маги става все по-дипломатичен и балансиран, аз ставам обратното”, споделя пред „ На кафе” стилистката и арт шеф Кремена Халваджиян.

„ Все по-малко толерантност имам към нередности. Голям герой за истина съм. Много ми е мъчно. Дори когато отивам някъде с настройката, че няма да се нервирам, не мога. Всичко ми минава през душата и сърцето, доста дни не мога да спя”, споделя още тя.

В момента тя е захласната от историята и културата на викингите и това проличава в стила ѝ.

„ Наскоро изгледах сериалите за викингите, бях влюбена. Продължих с „ Последното кралство”. Към момента, който претърпявам, това тъкмо разказва положението ми. Искам да съм въоръжената жена боец и да повеждам борби свиреп. Така или другояче ги повеждам. Този дух и тази емоционалност доста ми допаднаха”, признава тя.

По мотив 14 юли – Националният празник на Франция, Кремена Халваджиян е възнамерявала да пресъздаде духа на Франция.

„ Това е една концепция на мои доста близки другари от детството. Искаме да създадем традиция да честваме националните празници на разнообразни страни от света. Има и много екзотични страни. На 14 юли е националният празник на Франция и ние ще пресъздадем духът на Франция. Цял ден ще има френски вкусотии за ядене – стриди, пастет, охлюви. Ще има аниматор за децата. Ще има и френски питиета. Ще има шампанско ъгъл”, показа Кремена Халваджиян.

„ Ще има доста игри, награди. Ще има шампионат по петанг. Вечерта ще пее група онлайн, единствено френски песни ще има”, споделя още тя.

„ Където и да отида, се вманиачавам в локалните неща. Купувам всички сувенири, които видя. Събирам и дребни пепелници от всяка държава”, признава стилистката.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР