Бейзболната легенда Дерек Джитър направи равносметка на постигнатото в Маями

...
Бейзболната легенда Дерек Джитър направи равносметка на постигнатото в Маями
Коментари Харесай

Джитър: Маями Марлинс върви в правилна посока

Бейзболната легенда Дерек Джитър направи равносметка на постигнатото в Маями Марлинс след първите 10 месеца на новото си занятие. Съсобственикът и основен изпълнителен шеф на клуба от МЛБ счита, че отборът се развива съгласно упованията. След 2/3 от сезон 2018 " марлините " (47-69) са на последно място в Източната дивизия на Националната лига, на 18 мача зад водача Филаделфия Филис (64-50) и на два мача от предпоследния Ню Йорк Метс (47-65).

" Имаме да извървим голям път. Никой не е удовлетворен от случилото се дотук. Но вървим в вярна посока ", показа Джитър.

Marlins CEO Derek Jeter on the team’s trades last week. pic.twitter.com/VsGkY46p1x
— Craig Mish (@CraigMish) August 9, 2018
44-годишният някогашен шортстоп и капитан на Ню Йорк Янкис приказва по време на снощното домакинство против Сейнт Луис Кардиналс. Пред полупразните трибуни на ст. " Марлинс Парк " Маями отстъпи с 1:7, допускайки втора поредна загуба и осма в последните 10 мача.

" Всеки ход, който вършим в този клуб, е за да станем по-добри – добави Джитър. – Не сме в позиция просто да продаваме играчи. Така че сме щастливи от това, което успяхме да вземем преди края на трансферния прозорец. Също по този начин сме радостни от това, което успяхме да задържим. "

Marlins CEO Derek Jeter on All Star Catcher J.T. Realmuto. pic.twitter.com/8nv8YRNLX1
— Craig Mish (@CraigMish) August 9, 2018
Миналия месец Марлинс се раздели с ветераните Брад Зиглър (38 г.) и Камерън Мейбин (31 г.), които бяха изпратени надлежно в Аризона Дайъмъндбекс и Сиатъл Маринърс в подмяна на двама гении от Майнър лийг. Освен това Маями резервира звездния кетчер Джей Ти Реалмуто (27 г.) и още няколко от младите очаквания, които са част от проекта на Джитър за възобновление на тима.

" По мое мнение Джей Ти би трябвало да е отпред в листата с целите ни, като се има поради, че той е един от най-хубавите кетчери в играта. Той е човек, който ще се радваме да задържим тук задълго ", уточни босът.



Според него е значимо младите играчи да се научат да преодоляват компликациите. Затова клубът ще продължи да разчита даже на състезатели, чието показване не е на равнището на Мейджър лийг. " Бих желал да видя играчи, които страдат. Искам да видя по какъв начин те реагират в такава обстановка, тъй като всеки страда в някакъв миг ", изясни бъдещият член на Залата на славата.

Един от тези, които несъмнено не страдат, е Брайън Андерсън (25 г.). От началото на дебютния си сезон във Висшата лига десният аутфилдер батира приблизително.285 с 38 шлагера за спомагателна база, в това число 3 тройни и 9 хоумръна. " Той би трябвало да е главен претендент за " Новобранец на годината ", счита Джитър, притежател на премията за 1996 година

Маями Марлинс - Сейнт Луис Кардиналс 1:7
ст. " Марлинс Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
СЕЙНТ ЛУИС
1
0
0
0
0
2
0
2
2
7
9
0
МАЯМИ
0
1
0
0
0
0
0
0
0
1
3
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 8 АВГУСТ:

Американска лига

Тексас Рейнджърс - Сиатъл Маринърс 11:7
Лос Анджелис Ейнджълс - Детройт Тайгърс 6:0
Тампа Бей Рейс - Балтимор Ориолс 4:5
Торонто Блу Джейс - Бостън Ред Сокс 5:10
Кливланд Индиънс - Минесота Туинс 5:2
Чикаго Уайт Сокс - Ню Йорк Янкис 3:7

Национална лига

Ню Йорк Метс - Синсинати Редс 8:0
Колорадо Рокис - Питсбърг Пайрътс 3:4
Аризона Дайъмъндбекс - Филаделфия Филис 6:0
Вашингтон Нешънълс - Атланта Брейвс 3:8
Милуоки Бруърс - Сан Диего Падрес 8:4

Интерлига

Канзас Сити Роялс - Чикаго Къбс 9:0
Оукланд Атлетикс - Лос Анджелис Доджърс 3:2

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР