Бейзболистите на Лос Анджелис Доджърс сложиха край на 32-годишното си

...
Бейзболистите на Лос Анджелис Доджърс сложиха край на 32-годишното си
Коментари Харесай

Доджърс с историческа титла в бейзбола

Бейзболистите на Лос Анджелис Доджърс сложиха завършек на 32-годишното си очакване и завоюва купата в Мейджър лийг. В шестия мач от Световните серии с Тампа Бей Рейс " хитреците " се постановиха с 3:1 и по този метод завоюваха серията с 4-2 победи.
За Доджърс това бе трето появяване във финалите в последните четири сезона, само че първа купа от далечната към този момент 1988 година и общо седма в клубната история. С съществена заслуга за триумфа бе шортстопът Кори Кършоу, който взе наградата за " Най-полезен състезател " във финалната серия, а основен принос имаше и райт фийлдърът Муки Бетс, който през 2018 година подвигна купата и с Бостън Ред Сокс.
Мачът, който се игра на безпристрастен терен в Арлингтън, щата Тексас, не стартира по най-хубавия метод за " хитреците ", защото Тампа Бей съумя да вземе първия ининг с 1:0 след хоумрън на новобранеца Ранди Аросарена. Последваха четири безрезултатни ининга, преди в шестия отборът от Лос Анджелис да реализира поврат посредством Бетс и Кършоу и да поведе с 2:1. В осмия ининг Бетс направи соло хоумрън и по този начин подсигури триумфа на Доджърс.

фото БГНЕС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР