Betway продължава да си извоюва все по-силни позиции на българския

...
Betway продължава да си извоюва все по-силни позиции на българския
Коментари Харесай

На какви спортове освен футбол можем да залагаме в Betway?

Betway продължава да си извоюва все по-силни позиции на българския пазар. Британският бранд е към момента ново име за родните почитатели на хазарта, само че е задоволително окуражен да покаже, че може да предложи отлични услуги в областта на спортните залози.

Няма спор, че футболът печели конкуренцията по известност измежду българските консуматори, а и освен. На какви други спортове обаче можем да залагаме, разглеждайки платформата? Разнообразието не е по никакъв начин малко, само че дано хвърлим взор към някои от тях.

 
Тенис
Тенисът е несъмнено един от спортовете, които се приближават до Цар Футбол, ставайки дума за интерес от страна на залагащите. Освен на четирите шампионата от Големия шлем при мъжете и дамите, клиентите на Бетуей могат да тестват познанията си и върху най-хубавите съревнования от календарите на ATP и WTA. Налице са и по-малки шампионати с по-скромен награден фонд, където обаче също се крие сериозен капацитет за вписване на облаги. Всички събития оферират и голям брой пазари, с помощта на които още по-прецизно бихте могли да се развихрите.

 
Баскетбол
Българското състезание по баскетбол не генерира кой знае какъв интерес, само че Betway ни разрешава да обърнем взор към колосални по мащаб съревнования като НБА, Евролига и така нататък Както при останалите спортове в каталога на букмейкъра, тук също бихте могли да залагате и в действително време, употребявайки функционалността за правене на LIVE
залози. Понякога най-хубавите предвиждания се случват точно в миг, когато действието е в разгара си.

 
UFC / Бойни изкуства
Бойните спортове и в частност ММА търпят непрестанно нарастване на своята известност в последните години. Основен “виновник ” за това е - най-голямата и влиятелна ММА организация в света към сегашния миг. Двубои от UFC има съвсем всяка седмица, което ни дава опция да не губим форма, що се касае до правенето на
залози при тази дисциплинираност. Срещите от тази организация към този момент се предават онлайн и по българската телевизия, което също оказва помощ при правенето на залози в действително време.

 
Формула 1
Феновете на моторните спортове у нас не са по никакъв начин малко, като не би било допустимо Формула 1 да не участва в каталога на Betway. Ако смятате, че имате задоволително знания в областта на “кралските гонки ”, с цел да регистрирате и положителни облаги, този оператор може да ви предложи сходна опция. Освен най-стандартния тип
залог за победител в обещано съревнование, има голям брой разнообразни пазари, които бихте могли да употребявате.

 
Волейбол
Волейболът постоянно е бил на респект у нас, за което спомагат и триумфите на родните спортисти. Хазартните оператори от дълго време са присъединили този спорт в платформите си, като един от тях е и Betway. В каталога на букмейкъра ще откриете разнообразни волейболни шампионати, а най-голямата атракция са огромните интернационалните шампионати, където в множеството случаи взе участие и българският отбор. Там тръпката към този момент е в действителност несравнима за залагащите от България.

 
Електронни спортове
Наричани още eSports, електронните спортове са друга дисциплинираност при хазартните оператори, радваща се на възходяща известност. Ако геймингът и
хазартът се преплитат при вас като пристрастеност и ползи, тук можете да откриете допирна точка сред тях. А за какво не и да регистрирате солидни облаги?

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР