Бетонова пяна от строежа на новата линия на метрото тръгна

...
Бетонова пяна от строежа на новата линия на метрото тръгна
Коментари Харесай

Бетонова пяна от метрото заля столичен булевард

Бетонова пяна от градежа на новата линия на метрото потегли под налягане отдолу под асфалта на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " в столицата нощес, заяви Булфото.

" Гражданска отбрана " бе на място, с цел да локализира вредите, а булевардът бе затворен за коли до премахване на повредата.

Работниците хвърляха пясък в разтвора, с цел да го сгъстят и съумеят да натоварят в камиони.

Аварията провокира бурни мнения измежду потребителите във Facebook. Преобладаваха шеговитите, съгласно които аргументите за случилото се са " извънземните " и " изядените сармички по Коледа ".

" Това е сместа която се инжектира под налягане пред режещата глава на къртицата. Не е ужасно. Преди 2 години имаше сходна преживелица в един блок малко след пазара Красно село ", написа пък Младен Тодоров.

https://www.facebook.com/100008416710160/videos/2069121133378424/?t=16

В началото на декември м.г. подлезът на булевардите " България " и " Иван Гешов " бе затворен поради повреда при градежа на третия лъч на метрото в София. И тогава строителен разтвор бе проникнал на повърхността в подлеза и се наложи регионът да бъде отцепен. Строителната примес не е рискова за здравето на хората, успокоиха тогава от Столична община.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР