Бетон се излива на плажа в Крайморие. От кадрите, които

...
Бетон се излива на плажа в Крайморие. От кадрите, които
Коментари Харесай

Ново брутално посегателство! Изливат бетон на плажа в Краймориe

Бетон се излива на плажа в Крайморие. От фрагментите, които ни изпратиха се вижда, че е почнало построяването на бетонна стена границата на плажа или върху самата линия, оповестява " Флагман ". Строителните действия очевидно са осъществявани в последните 24 часа, само че няма осведомителна табела, а поради дъжда през днешния ден отсъстват и служащите.

По всичко наподобява, че това е част от построяването на нещо по-солидно – най-вероятно заведение или търговски парцел, само че неразбиране буди, че се построява в нарушаване на Закона за черноморското крайбрежие, забраняващ сходно строителство до плажа.

„ Нямам никаква концепция кой строи върху плажа. На отмора съм отвън Бургас и също като Вас разбрах преди няколко часа. Изпратих хора на място, с цел да се срещнат със обстановката, подадох сигнал в Община Бургас, тъй като считам, че строителството се прави върху имот 378, който е част от територията на плажа. Но даже и да е на границата, трябваше да желаят позволение от страната, в случай че това се е случило, щях да бъда известен. Най-вероятно става въпрос за нелегално строителство и се надявам час по-скоро да се разбере кой е възложителят”, сподели наемателят на плажната линия Николай Димитров.



Това лято той преобрази плажа в квартал Крайморие, който бе преоткрит като място за релакс от стотици бургазлии. Димитров смяташе в тази част да зелени площи, само че очевидно някой от частните притежатели има друга концепция. Въпросният притежател може обаче да бъде санкциониран съществено, в случай че се потвърди, че е налял бетона върху плажната територия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР