Бетис завърши по безапелационен начин участието си в група “С

...
Бетис завърши по безапелационен начин участието си в група “С
Коментари Харесай

Бетис не прости на ХИК в мач без интрига

Бетис приключи по решителен метод присъединяване си в група “С ” на Лига Европа. Испанският отбор си бе обезпечил първото място още преди този кръг, само че все пак не сподели никаква благосклонност над своя противник и го победи с класическото 3:0 на своя “Бенито Вийямарин ” с голове на Айтор Руибал в 20-ата и 41-вата минута и Набил Фекир в 93-тата минута.

Домакините поведоха в 20-ата минута, когато Руибал получи на границата на наказателното поле, елегантно преодоля противник и с акуратен удар прати топката в мрежата за 1:0.

Отново Руибал бе в прегръдките на съотборниците си в 41-вата минута. Сабали подаде паралелен пас и крилото засече в мрежата за 2:0.

Третият гол падна в добавеното време на дуела след контраофанзива. Борха Иглесиас напредна на скорост и подаде за Набил Фекир, за който остана да прати топката в мрежата за крайното 3:0.

Така Бетис завоюва групата с 16 точки и отива непосредствено на 1/8-финал. ХИК пък отпада безславно с 1 извоювана точка на последното място и завършва присъединяване си в Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР