Бетис успя да препъне неубедителен Атлетико Мадрид, стигайки резултат 1:1

...
Бетис успя да препъне неубедителен Атлетико Мадрид, стигайки резултат 1:1
Коментари Харесай

Беззъб Атлетико пак спука гуми, заформя се епичен край на сезона

Бетис съумя да препъне неоснователен Атлетико Мадрид, стигайки резултат 1:1 в финален мач от неделната стратегия на 30-тия кръг в Ла Лига. Яник Караско даде задатък на своя отбор в 5-та минута. Кристиян Тейо изравни в 20-та минута, като това се оказа и крайният резултат, който оставя борбата за купата изцяло непредсказуема.

Срещата стартира по превъзходен метод за състава на Диего Симеоне, откакто Яник Ферейра Караско съумя да се възползва от подаване на Анхел Кореа, с цел да означи за 1:0. В 15-та минута късмет да удвои резултата получи Саул Нигес, чийто удар не затрудни Клаудио Браво.

В 20-та минута обаче момчетата на Мануел Пелегрини стигнаха до изравнителен гол. След извеждащ пас на Алекс Морено, Кристиян Тейо съумя да разстреля Ян Облак за 1:1.

До края на първото полувреме двата отбора по този начин и не съумяха да основат нови съществени рискове, с цел да се оттегялт при 1:1. В началото на втората част гостите продължиха да се затрудняват от ден на ден с това да провеждат играта си, а Серхио Каналес тества рефлексите на Ян Облак в 63-та минута, само че словенецът се оправи.

Севилци стояха все по-добре и в 74-та минута Айтор Руйбал не съумя да откри вратата на Облак след съвършено центриране. Две минути по-късно резервата Диего Лайнес принуди Облак още веднъж да вади тима си от сложна обстановка. До края на срещата нови попадения не паднаха и по този начин Атлетико за следващ път не завоюва трите точки.

"Дюшекчиите " остават първи, само че единствено с точка пред Реал и с две пред Барса, а до края на сезона към момента има цели 8 кръга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР