Бетис спечели с 1:0 домакинството си на Майорка в среща

...
Бетис спечели с 1:0 домакинството си на Майорка в среща
Коментари Харесай

Бетис излъга Майорка в отегчителен мач на Бенито Вийямарин

Бетис завоюва с 1:0 семейството си на Майорка в среща от 26-ия кръг в испанската Ла Лига. Единственото попадение за „ вердибланкос “ бе дело на Борха Иглесиас при започване на втората част. Бетис и Майорка показаха много постна продукция, в която липсваха каквито и да е голови обстановки.

Майорка означи в 21-ата минута, когато след благополучен рикошет топката попадна във Ведат Муричи, който вкара, само че в последна сметка голът бе анулиран заради засада.

Футболистите на Бетис излязоха напред в резултата при започване на втората част, когато Юсуф Сабали влезе в центъра на терена и стреля, а Борха Иглесиас единствено протегна крайници си, с цел да засече топката и да я прати в мрежата на Предраг Райкович за 1:0.

С тази победа Бетис се изравни по точки с четвъртия Реал Сосиедад и продължава битката си за място в топ 4 и зона Шампионска лига.

Майорка пък е на 11-ото място в подреждането и значително играчите на отбора от най-големия остров в Испания могат да са спокойни за мястото си в Ла Лига и през идната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР