Бетис се върна на победния път, постигайки труден успех с

...
Бетис се върна на победния път, постигайки труден успех с
Коментари Харесай

Бетис се върна на верния път с труден успех над Селта

Бетис се върна на победния път, постигайки сложен триумф с 2:1 в семейството си на Селта от междинния 11 кръг в Примера дивисион. Така севилци стопираха серията си от 4 следващи мача без победа на сметката си и в това време нанесоха трето следващо проваляне на отбора от Виго. Успехът е още по-ценен за домакините на " Бенито Вийямарин ", тъй като бе реализиран против директен съперник в борбата за оцеляване.

Срещата стартира добре за Бетис, който поведе още в 8-ата минута. Тогава Серхио Каналес напредна отляво и центрира по земя, топката се чукна в крайници на Борха Иглесиас, с цел да стигне до Емерсон, който с мощен удар я заби във вратата за 1:0.

В 70-ата минута обаче гостите получиха дузпа за игра с ръка на бранител в наказателното поле и Яго Аспас вкара от бялата точка за 1:1.

Бетис въпреки всичко се добра до триумфа в спомагателното време на мача. Тогава при едно осъществяване на фаул се стигна до безредие в наказателното поле, Набил Фекир се оказа най-съобразителен и с добре ориентиран удар не остави шансове на вратаря за крайното 2:1.

Така Бетис се измъкна от рисковата зона и към този момент е на 15-ата позиция в таблицата с 12 точки. Селта пък заема 18-ото място с 9 извоювани точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Примера дивисион 11 кръг, сряда 30 октомври  Реал Бетис 2:1краен резулат  Селта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР