Бетис продължи с добрите си изяви от началото на сезона.

...
Бетис продължи с добрите си изяви от началото на сезона.
Коментари Харесай

Бетис се разправи безкомпромисно с Леванте

Бетис продължи с положителните си изяви от началото на сезона. Тимът от Севиля смаза като хазаин Леванте, с цел да събере задоволителен актив, с който да е даже пред първенеца Реал Мадрид в класирането.

Андалусийците надвиха с 4:0, а триумфът им пристигна с попадения след почивката. Антонио Санабрия с два гола, Фабиан Руис и Серхио Леон изковаха триумфа за отбора си и подпечатаха втората поредна победа.

Още преди почивката Бетис наложи надмощието си, само че тогава нямаше шанс пред гола. Най-чистите положения в тези минути бяха пропилени от Серхио Леон, който обстрелваше вратата на съперника, само че топката минаваше все на сантиметри в навън.

Правдата спечелва в 47-та минута, когато севилци най-сетне поведоха. Тогава Леон центрира ужасно на далечната греда за непокрития Антонио Санабрия и той благодарение на лявата греда с летящ плонж се разписа за 1:0.

А в 55-та минута всичко на процедура завърши. Тогава Андрес Гуардадо подаде към Фабиан Руис, той направи страховит пробив през центъра и с удар от границата на наказателното поле прониза вратаря за 2:0.

Класиката беше завършена в 65-та минута. Тогава Риза Дурмиси проби по левия фланг и откри на далечната греда Серхио Леон, който този път на съвсем празна врата нямаше по какъв начин да сбърка и се оправдава за пропуските си - 3:0.

Последваха голям брой пропуски пред вратата на Леванте, а Рафаел Наваро и Антонио Санабрия се скъсаха да изпускат. Но в последна сметка падна и четвърти гол в продължението на мача, дело на Санабрия след пас на Фабиан Руис и точката на разногласието беше поставена.

След този процес Бетис събра 12 точки, които му отреждат краткотрайно петата позиция, с еднакъв актив с Валенсия и пред Реал Мадрид. Леванте остава с 9 точки на осмата позиция в Примера дивисион.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР