Бетис пристига в Разград за мача с Лудогорец със сериозни

...
Бетис пристига в Разград за мача с Лудогорец със сериозни
Коментари Харесай

Кадрови проблеми в Бетис преди гостуването в Разград

Бетис идва в Разград за мача с Лудогорец със съществени кадрови проблеми, разкри старши треньорът на отбора Мануел Пелегрини. Португалският полузащитник Уилям Карвальо няма да дойде в България поради персонален проблем, Хуанми и Камараса са контузени, Юсуф Сабали е под въпрос поради контузия от последния мач против Атлетико Мадрид (1:2) преди три дни. Мексиканският халф Андрес Гуардадо е осъден и също няма да играе против Лудогорец. Набил Фекир се завърна след травма и изигра 15 минути против Атлетико, само че към момента не е подготвен за цялостен мач.

" Уилям Карвальо е отвън състава заради персонален проблем. Сабали има травма от последния мач ", изясни Пелегрини на конференцията преди мача, която се организира на стадион " Бенито Вилямарин ", преди тимът да тръгне към България.
 Шимунджа: Ще се опитаме да създадем най-хубавия състав, който да бъде нападателен и доста атакуващ Шимунджа: Ще се опитаме да създадем най-хубавия състав, който да бъде нападателен и доста атакуващ
Треньорът включи двама юноши - Енрике Фернандес и Феликс Гарета, в групата за гостуването в Разград.

" Те са двама играчи, които направиха предсезонна подготовка с нас. Те имат доста положително бъдеще в тима ", сподели Пелегрини.

Бетис гостува на Лудогорец в мач от груповата фаза на Лига Европа на следващия ден от 19:45 часа на стадион " Хювефарма ". Делегацията на Бетис идва през днешния ден към 19:00 часа във Варна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР