Бетис обмисля възможността да привлече в състава си вратаря на

...
Бетис обмисля възможността да привлече в състава си вратаря на
Коментари Харесай

Бетис иска вратар на Манчестър Сити

Бетис обмисля опцията да притегли в състава си вратаря на Манчестър Сити Клаудио Браво. Чилиецът става свободен сътрудник в края на месеца и по този начин севилци ще могат да го вземат без трансферна сума, написа " Марка ".

В Бетис са решени да вземат нов вратар, откакто през предишния сезон Жоел Роблес и Дани Мартин не съумяха да убедят спортно-техническия щаб с изявите си. Клубът назначи Мануел Пелегрини отпред, а за състезателен шеф бе определен Антонио Кордон, като двамата желаят да създадат много промени в състава, тъй че лятото се чака да е много натоварено.

37-годишният Браво има богата кариера. Той към този момент игра в Ла Лига с екипа на Реал Сосиедад и Барселона. Вратарят даже разяснява информациите, свързващи го с Бетис: " Този клуб е институция в Испания с богата история и доста почитатели. Той може да притегли вниманието на всеки футболист. Още повече, че в този момент там бе назначен страховит треньор като Пелегрини ".

Ако прехвърлянето на Браво в Бетис пропадне, клубът има и други варианти, като измежду набелязаните е и вратарят на Кристъл Палас Висенте Гуаита.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР