Бетис и Ейбар не излъчиха победител в първата среща от

...
Бетис и Ейбар не излъчиха победител в първата среща от
Коментари Харесай

Бетис и Ейбар поделиха точките в мач с два отменени гола

Бетис и Ейбар не излъчиха победител в първата среща от осмия кръг на Ла Лига и приключиха при резултат 1:1. Фабиан Ореяна откри за гостите в 34-ата минута от дузпа, а в 66-ата Лорен Морон изравни. В края на мача Гонсало Ескаланте от Ейбар бе изпъден с втори жълт картон.

В седмата минута Такаши Инуй овладя центриране и стреля към вратата на Жоел Роблес, само че бранител на Бетис блокира изстрела.

В 21-ата минута Алекс Морено се освободи от директния си надзирател в наказателното поле и шутира, само че топката мина настрана от лявата греда.

Шест минути по-късно Лорен Морон си освободи пространство за пукотевица и шутира, само че Марко Дмитрович се намеси уверено и почисти в ъглов удар.

В 32-ата минута беше анулиран гол за Бетис, откакто при центрирането при гола топката е била напуснала очертанията на вратата.

Само две минути по-късно бе отсъдена дузпа за гостите от Ейбар за нарушаване на Серхио Каналес против Гонсало Ескаланте. Фабиан Ореяна застана зад топката и не сбърка, пращайки топката в долния ляв ъгъл на вратата за 1:0.

Минута преди края на полувремето още веднъж Дмитрович се намеси добре след изстрел на Алфонсо.

В добавеното време на първата част Борха Иглесиас стреля от ръба на наказателното поле, само че топката мина на сантиметри от лявата греда.

В 53-ата минута Инуй овладя топката и напредна към наказателното поле, където стреля, само че Роблес сподели класа и мазета в корнер.

В 66-ата минута Бетис изравни резултата. След центриране от директен свободен удра Ааиса Менди отклони топката към вратата, а там Лорен Морон засече топката с глава и означи. Първоначлно попадението беше анулирано поради засада, само че след инспекция с ВАР, голът бе приет – 1:1.

В 84-ата минута Анаиц Арбия получи подаване и стреля от отдалеченост, само че шутът му мина доста покрай лявата греда.

В първата минута на добавеното време на срещата Гонсало Ескаланте получи втори жълт и надлежно червен, тъй че гостите трябваше да доиграят срещата с човек по-малко на терена.

В последните секунди на срещата втори гол за Бетис беше анулиран поради засада след инспекция със системата ВАР.

След този дуел Бетис са 12-ти с девет точки, до момента в който Ейбар към този момент се наместват в първата десетка и са девети с 9 точки. В идващия кръг севилци гостуват на „ Аноета “ на Реал Сосиедад, а Ейбар приема вкъщи първенеца Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР