Бетина Жотева осъди червеният депутат Александър Симов за клевета, обида,

...
Бетина Жотева осъди червеният депутат Александър Симов за клевета, обида,
Коментари Харесай

Бетина Жотева осъди депутата Симов

Бетина Жотева осъди аленият народен представител Александър Симов за клюка, засегнатост, уронване на престижа и положителното й име. ”Преди година, за дълго време бях подложена на необикновен напън и тормоз, добре проведен, политически обагрен, който престана да има нещо общо със свободата на словото, а целеше интервенция и смяна на Съвета, в който работя ”, споделя тя в профила си в обществената мрежа.
" Бях вкарана в конспирация и си изпуснах нервите. Извиних се. Но очевидно не това беше задачата, тъй като последва неизразим обществен линч ", споделя още Жотева.

По думите й: " флагманът на общественото й оскверняване, адептът на самостоятелната и свободна публицистика, смелото перо на демократичната преса и огромната уста на Българска социалистическа партия ", Александър Симов дал всичко от себе си.

Според правосъдното решение депутатът е целял привличане на вниманието на аудиторията посредством оскверняване личността на ищеца, предизвикателство на скандал. Той също по този начин не е спазил и плануваните в Правилника за активността на националното заседание правила на етично парламентарно държание.

" Бих добавила, че е неприемливо да се употребява най-високата естрада в страната за персонална вендета. Недопустимо е човек да не помни от кое място е тръгнал. Недопустимо е да си губим човешкия облик от власт, ненавист или партийни поръчки ", споделя Бетина Жотева.

Симов би трябвало да заплати 7 000 лв..

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР