Bethesda отново привлече всички погледи към себе си.Тод Хауърд и

...
Bethesda отново привлече всички погледи към себе си.Тод Хауърд и
Коментари Харесай

Е3 2018: Bethesda отново заслужи големите овации

Bethesda още веднъж притегли всички погледи към себе си.

Тод Хауърд и компания се приготвят за една от най-силните си години. Нов Doom, нови заглавия от света на Elder Scrolls, нов Fallout, нов Wolfenstein, VR прекарване към играта, тайнствен план за „следващото поколение“ хардуер и какво ли не още.



Освен упоменатите Fallout 76 и Wolfenstein: Youngblood, Хауърд направи анонс на игра, която мнозина чакат – Elder Scrolls VI. Искате да знаете повече за играта? Всички ще би трябвало да изчакаме. Засега е задоволителен анонса ѝ.

Преди две години видяхме завръщането на една класика с съвсем напълно нов DOOM. Такъв в реалност ще има, а името му е Eternal. Играта ще бъде в детайли показана по време на QuakeCon през август. Героят ще е доста по-силен, демоните два пъти повече и играта ще показа „ада на Земята“.



Bethesda не не помни виртуалната действителност. Както Prey, по този начин и Wolfenstein ще получат VR обработка. Cyber Pilot ще е името на VR прекарването от света на Wolfenstein и с него ще се превърнете в хакер, който ще може да преглежда вселената на играта свободно, наслаждавайки се на страхотната работа на MachineGames.

The Elder Scrolls: Blades е идващото заглавие от прес-конференцията на издателя, което заслужава внимание. Играта ще е пълнозначна игра от света на Толкин, единствено че за мобилни устройства. В нея ще може да изследвате изцяло свободно, както авансово готови, по този начин и процедурно генерирани подземия. Ще може да играете в няколко налични режима, в онлайн и сингъл, както и да променяте вероятността на камерата, да надграждате героя си и персонализирате оборудването и типа му. Освен за Android и Ios, играта излиза и за конзоли и PC,като Bethesda ще обезпечат крос-платформен геймплей. Blades излиза в края на тази година.



Третата обявена игра от света на Elder Scrolls се споделя Legends и е игра с карти.



За Starfield не знаем нищо също, с изключение на, че идва за идващото потомство сингъл игри и е първата игра, която лично Bethesda създава от 25 години насам.



И Prey не е забравена. Освен VR прекарване, играта получава и три нови режима: Story Mode, New Game Plus и Survival Mode. VR режимът се споделя Typhon Hunter и ще е наличен, както във виртуална среда, по този начин и за естествена игра за подпора или PC.

И не на последно място идва RAGE 2 с едно убийствено геймплей видео.

Всички игри (предполагаемо без Starfield и Elder Scrolls VI) ще са налични за игра по време на Е3 2018, който започва на следващия ден.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР