Betano e поредното отлично предложение на родната сцена за спортни

...
Betano e поредното отлично предложение на родната сцена за спортни
Коментари Харесай

Nostrabet: как да използвате Betano бонус код?

Betano e следващото чудесно предложение на родната сцена за спортни залози и казино игри. Европейският оператор е задоволително умел, с цел да предложи най-хубавото от актуалния бетинг пазар. Създаден през 2016-та година, през днешния ден той е публично отворен за вписване и на български сметки. Както излиза наяве и в материала от Нострабет , всеки сполучливо приключил процедурата по регистрация на уеб страницата, ще получи и специфична оферта за добре пристигнал. Необходим ли е обаче бонус код, с цел да получите своята премия? Какъв е той? На тези въпроси ясно и детайлно ни дават отговор специалистите от Nostrabet.

Какъв
бонус код да въведа, с цел да получа бонус от Бетано?

От Нострабет ни дават в детайли управление за това по какъв начин да получите своя
бонус за добре пристигнал на Бетано платформата. Разбира се, загатва се и бонус кодът. Преди да стигнете до него обаче, би трябвало да натиснете бутона, с който се започва процеса по регистрация. След като го извършите, е належащо да въведете избран набор от персонални данни, както и информация за бъдещия ви акаунт – потребителско име, имейл, ключова дума. В едно от полетата от Бетано ще ви изискат да въведете и бонус код. Имайте поради обаче, че това поле не е наложително за попълване. Това значи, че в случай че го оставите вярно, ще можете да завършите регистрацията си сполучливо. Но ще можете ли да получите стартовата си оферта? Всъщност, да. Защото въпросното поле няма отношение към бонуса за добре пристигнал. То се попълня единствено от избран кръг консуматори, които по избрани аргументи са получили от Бетано или техни сътрудници някакъв бонус код.

Как тогава да получим
бонус за добре пристигнал от Бетано?

Стартовата оферта в Бетано е типичен депозитен
бонус. Това значи, че с цел да го получите, с изключение на да се регистрирате, ще би трябвало и да извършите първия си депозит на уеб страницата. Според управлението на Нострабет излиза наяве, че когато извършите тези две условия, бонусът ви автоматизирано ще се акумулира към вашата сметка. Минималната сума, която можете да инвестирате за първи път на платформата, с цел да се класирате за офертата, е 10 евро. Самата стартова оферта на Бетано съставлява 100% депозитен бонус с оптималната сума, която можете да приберете, 100 евро. Имайте поради, че парите могат да се употребяват за всички типове залози на уеб страницата, в това число и тези от секция залози онлайн. Тук идва и характерното за стартовата оферта на Бетано. За разлика от множеството типове депозитни бонуси за добре пристигнал, след прехвърлянето му по сметката ви, той не става деен незабавно. За да го отключите, т.е. с цел да ползвате преведените ви пари, вие би трябвало да извършите още едно изискване, а точно да превъртите първия си депозит. За задачата би трябвало да поставите залози с най-малък коефициент от 1.65. Чак тогава бонусните средства се отключват. По-късно, с цел да получите право на изтегляне от уеб страницата, още веднъж ще би трябвало да извършите изискване за приплъзване. В този случай от вас се изисква да изиграете пет пъти сумата от бонуса и депозита ви и то още веднъж на залози с най-малък коефициент 1.65. Имате тъкмо 90 дни да извършите тези условия на Бетано.

Завършваме с уточнението, че до тук говорихме единствено за началната оферта на Бетано. Австрийският оператор обаче предлага и не малцина
бонуси за дейни играчи. Следете специфичната секция с промоции на уеб страницата, с цел да разберете какви са настоящите предложения на Бетано.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР