Бета тестовете на Red Dead Online започват от днес, 27

...
Бета тестовете на Red Dead Online започват от днес, 27
Коментари Харесай

Red Dead Online: новата златна мина на Rockstar започва от днес

Бета тестванията на Red Dead Online стартират от през днешния ден, 27 ноември. Мултиплейър съставният елемент на шлагера Red Dead Redemption 2 ще проработи от 15:30 ч. българско време за всички притежатели на Ultimate Edition на играта.
От на следващия ден, 28 ноември, той ще стане наличен за тези, които играха уестърн приключението в деня на неговата премиера (26 октомври).

На 29 ноември към онлайн борбите ще се причислят геймърите, създали първите си стъпки в Дивия запад през премиерния уикенд на играта (26 – 29 октомври).

Накрая, от 30 ноември всеки с копие на Red Dead Redemption 2 и абонамент за онлайн услугата на обичаната си подпора ще може да играе.

И да, и на мен ми беше много необичайно това систематизиране.

Бетата разрешава да създадете и моделирате вашия воин и неговите умения и да се потопите в света, който действително е цялата карта на Red Dead Redemption 2. Ще се срещнете с NPC-та, ще ловувате и ще може да пробвате много други интензивности от сингъл акцията беше самите соло задачи. Ще може да основете и тайфа дружно с до седем други играчи.

Rockstar разчита на Red Dead Online да се трансформира в новата златна кокошка за компанията след сходния режим в GTA V. Онлайн режимът GTA Online на гангстерския екшън Grand Theft Auto V бе навъртял 2.3 милиарда часа игра единствено за интервала 1 октомври 2013 – 31 октомври 2014 година В него досега са взели участие геймъри от общо 224 страни, твърди още Rockstar. В онлайн режима са били закупени 342 милиона оръжия и 422 милиона транспортни средства
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР