Бестселърът Кари Мора“ няма да ви остави да спите, нито

...
Бестселърът Кари Мора“ няма да ви остави да спите, нито
Коментари Харесай

Предложение за четене: „Кари Мора“ на Томас Харис няма да ви остави да спите, нито да се храните

Бестселърът „ Кари Мора “ няма да ви остави да спите, нито да се храните, тъй като крещи да бъде обхванат едновременно, дружно с кориците.

Двайсет и пет милиона $ в злато на починал наркобос лежат скрити под първокласна къща в Маями Бийч. Безжалостни нарушители са по дирите на съкровището от години.

Сред тях изпъква Ханс-Петер Шнайдер. Тласкан от безчовечен пристрастености, той си изкарва хляба, моделирайки плътските мечти на други, по-богати мъже.

Кари Мора, младата жена, която се грижи за къщата, е избягала от кървавите спорове в личната си страна и обитава в Щатите с нерешителен краткотраен статут.

Красива и белязана от войната, тя възбужда извратения вкус на Ханс-Петер. Но Кари има неподозирани умения, а способността ѝ да избавя кожата си нееднократно е подлагана на тестване.

С „ Кари Мора ” Томас Харис прави това, в което е най-хубав – води на едно странствуване, от което ви полазват мравки, а напрежението ви кара да си гризете ноктите…

За създателя

Томас Харис е роден през 1940 година в щата Тенеси, Съединени американски щати. Написва първия си разказ през 1975 година, който незабавно му донася международна популярност.

Харис има в креативната си биография пет книги с основен воин незабравимото преобразяване на злото - лекар Ханибал Лектър. И петте романа: „ Черна неделя “, „ Червения змей “, „ Мълчанието на агнетата “, „ Ханибал “ и „ Ханибал Лектър: Зараждането на злото “ са приспособени в киното с голям триумф, а „ Мълчанието на агнетата “, с Джоди Фостър и Антъни Хопкинс в ролята на психиатъра Ханибал – канибала, е награден с Оскар за основна мъжка роля през 1991 година.

„ Кари Мора “ съставлява дълго чаканото завръщане на един брилянтен занаятчия на съспенса.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР