Бешикташ готви бомбастичен трансфер. Черните орли преговарят с Челси за

...
Бешикташ готви бомбастичен трансфер. Черните орли преговарят с Челси за
Коментари Харесай

Бешикташ готви бомбастичен трансфер

Бешикташ готви натруфен трансфер. " Черните орли " договарят с Челси за нападателя Диего Коща, оповестяват всички водещи турски издания, както и Okdiario.

Истанбулският гранд има време до петък, с цел да уреди привличането на испанския национал. Желанието на ръководителите на Бешикташ е да си обезпечат Коща чартърен до януари, а по-късно той да бъде трансфериран от Челси в Атлетико (Мадрид).

 Диего Коща завърши с протеста, върна се в Лондон
Диего Коща завърши с протеста, върна се в Лондон

Голмайсторът на Челси беше в Бразилия цяло лято

Голаджията не попада в сметките на мениджъра Антонио Конте и бе доста влизо до завръщане на " Висенте Калдерон " това лято, само че лондончани и " дюшекчиите " не съумяха да реализират съгласие за трансфер.

Очаква се договорката да бъде финализирана през зимата. От статута на Диего Коща в Челси желае да възползва турският първенец и да го притегли до зимата на " Водафон Арена ", където той ще може да играе постоянно. Ако не се стигне до сходно развиване, то нападателят ще тренира с втория тим на " сините ". " Черните орли " се укрепиха с Пепе, Алваро Негредо, Джърмейн Ленс и Гари Медел през това лято.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР