Беше заложена бомба със закъснител и тя избухна. Това каза

...
Беше заложена бомба със закъснител и тя избухна. Това каза
Коментари Харесай

Екоминистърът за протестите в Добруджа: Беше заложена бомба със закъснител и тя избухна

" Беше заложена бомба със закъснител и тя избухна. Това сподели министърът на околната среда и водите Нено Димов в предаването „ Събуди се “ по Нова телевизия по отношение на митингите против възбраната на Министерството на околната среда и водите за стопански действия в предпазена зона „ Комплекс Калиакра “, които попадат в Натура 2000.
По думите му в предпазената зона „ Комплекс Калиакра “ през 2006-2007 година е била заложена бомба със закъснител от държавното управление на Тройната коалиция. Министър Димов разясни, че тогава държавното управление на Тройната коалиция е заложила на зелени организации да създадат картирането на земите, които ще попаднат в „ Натура “.
„ Обикновено другите страни членки са възлагали на реномирани научни организации това нещо “, сподели министър Нено Димов. Той разясни, че регионът е обрисуван от екоорганизациите по възложение на държавното управление и е признат с решение на Министерски съвет през 2007 година и е даден на Европейска комисия като обрисуван регион тогава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР