“Беше време да видим такава комедия - един сериал, в

...
“Беше време да видим такава комедия - един сериал, в
Коментари Харесай

Сниманият във Варна Господин Х и морето ще изненада зрителите

“Беше време да забележим такава комедия - един сериал, в който смешните обрати идват от несъгласията в характерите на героите, а не от каламбурни обстановки " - показа с първите фенове на най-новия сериал по NOVA неговият сценарен екип. Първият епизод от “Господин X и морето " бе посрещнат с аплодисменти от публиката, а Калин Врачански влезе в екранната си роля на най-чаровния лъжец, като сервира с флирт и усмивка алена роза на всяка дама в кино салона.

Режисьорите на сериала - Димитър Коцев-Шошо и Станислав Тодоров – Роги,  издадоха, че комедията е занимателна и непредвидена, само че - както всичко в живота - не постоянно смешна. “Героите се лутат сред това дали да бъдат същински или подправени и с това попадат в непредвидени обстановки “, повдигнаха завесата те и към сериозната страна в връзките сред хората. " Господин Х и морето е отпратка към класическите и обичани български комедии от 80-те години, само че в изцяло настоящ за съвремието ни подтекст “, показа Антоний Мангов, програмен шеф на NOVA.

На специфичната прожекция във Варна участва част от актьорският състав - Доротея Толева и Станислава Николова: в функциите на амбициозни и недотам осъществени съпруги, които се вкопчват в своите деца, с цел да ги създадат по-умни, по-слаби или по-напористи, почтената и праволинейна учителка Невена (в ролята: Ина Добрева), шефът на най-хубавото частно учебно заведение във Варна, Масларов (Светломир Радев), за който да си “иновативен " - да имаш йонизатор в коридорите и да продаваш в учебната лафка единствено чия, е по-важно от същинския смисъл на образованието. Актьорите, изиграли съпрузите Пламен Великов и Любен Кънев, също бяха на прожекцията. “Господин X и морето " започва на 1 март от 20:00 ч. по NOVA. Ще се излъчва един път седмично, всеки петък, и ще покаже 12 епизода.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР