Беше вълнуващо да играя срещу бившите си съотборници, споделя състезателятВолейболистите

...
Беше вълнуващо да играя срещу бившите си съотборници, споделя състезателятВолейболистите
Коментари Харесай

Красимир Георгиев: Изиграхме най-тежката и интересна серия, феновете ни дадоха сила

Беше вълнуващо да играя против някогашните си съотборници, споделя състезателят

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) влизат в борбата за титлата в efbet Супер Волей за шести следващ път. Момчетата на Атанас Петров надвиха над ЦСКА с 3:2 гейма в петия решителен дуел посред им, изигран пред препълнената зала " Младост " в морския град.

Центърът на отбора Красимир Георгиев, който дирижира блокадата, и в предпоследния мач означи 6 точки от детайла, говори пред BGvolleyball.com след серията, ето какво показа той:

" Щастлив съм, че успяхме да победим ЦСКА. Може би това беше най-тежката и забавна полуфинална серия в околните години. Надявам се всички, които са гледали, да са останали удовлетворени, тъй като предстоят сходни мачове във финала.

Дори при 0:2 в мачовете, както и в последния мач, не се предадохме, стояхме дружно, повтаряхме си, че можем и, че всичко зависи от нас. Търпение и религия в личните ни благоприятни условия може би е основното в такива моменти. "

" Много благодарим на бургаската аудитория, която пристигна да ни поддържа и извърши залата до краен лимит, разбрахме, че даже е имало почитатели, които не са съумели да влязат заради цялостния потенциал на залата. Те ни дадоха нужната мощ, с цел да се активизираме и да обърнем мача. "
 Нефтохимик на край в НВЛ след извънреден поврат против ЦСКА в полуфинал №5 Нефтохимик на край в НВЛ след извънреден поврат против ЦСКА в полуфинал №5
" Не сме спирали да имаме вяра, че е вероятен поврат и победа. Знаехме, че няма да е елементарно в последния мач. ЦСКА влезе доста съсредоточено в първите два гейма, за благополучие успяхме да се съберем и да заиграем на нужното равнище, с цел да обърнем резултата в наша изгода ", сподели още Георгиев.

" Имаше страсти против някогашния ми тим. Надигравахме се от самото начало. Израстнал съм в ЦСКА с множеството момчета и се познаваме доста добре. Беше ми вълнуващо да играя против тях ", добави волейболистът.

" Със сигурност съм удовлетворен от свършената работа. Във всеки дуел гледах да способствам с каквото е допустимо за успеха. На блок следвах всички указания, дадени от треньора, и резултатът беше доста добър. "

" Във финалната серия се надявам още веднъж да сме толкоз непримирими и най-после да излезем спечелили ", приключи Георгиев.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР