Беше важно как ще изглежда балансът на силите в страната.

...
Беше важно как ще изглежда балансът на силите в страната.
Коментари Харесай

Политологът Даниел Смилов: ГЕРБ колабира в София

Беше значимо по какъв начин ще наподобява салдото на силите в страната. колабира в София, има късмет да изгубят други градове. Друго – феноменът пран недобран. Този скандал по предписание с машините сподели, че е тъкмо такава историята. Това съобщи политологът Даниел Смилов в ефира на Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 604
Случилото се в София е това, че очевидно цялата партийна организация на се почувства толкоз спокойна, че не се раздвижиха. Доста мощни фигури са отказали на Борисов в последния миг, съгласно мълвата, и е определен човек, който най-малко да не би трябвало да го търсиш в Уикипедия, с цел да схванеш кой е. не се научиха – не може да вадиш претендент в последния миг ”, счита Нидал Алгафари.

„ Нека забележим окончателните данни – изборната интензивност в София е 36%. Това е извънредно ниска изборна интензивност. се сринаха в София. Да не забравяме, че те стартираха точно в София. Това ще има дълготрайни последствия за партията ”, акцентира Милен Любенов.

Според него евентуално абсурдът с машините е мобилизирал жителите.

Михаил Кръстев разяснява: „ Местните избори значително завършиха. Случилото се в петък целеше тъкмо това. Машинното гласоподаване не пречи по никакъв метод на партиите за всички други избори, с изключение на за локалните. ”

Смилов посочи: „ Тенденцията е да не се отварят чувалите с невалидни бюлетини, тъй като ще лъсне, че те са за съответни партии. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР