Беше тежко, но много добре обмислено решение да не си

...
Беше тежко, но много добре обмислено решение да не си
Коментари Харесай

Шефката на НАП: Беше тежко, но много добре обмислено решение да не прекратя отпуска си

Беше тежко, само че доста добре премислено решение да не си приключа отпуска. Имах доста значима и извънредно виновна персонална причина за това. Човек би трябвало да е виновен освен в професионален, само че и в персонален проект.

Това изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова стимулира в изявление за bTV отсъствието си от организацията по време на рецесията с теча на данни. 

Бях със своя екип във всеки един миг, въпреки и отдалечено. Заедно обсъждахме всички проблеми и взимахме решенията, добави Димитрова.

На въпрос дали счита да си подаде оставката, тя отговори, че в момента най-важното е да се преодолее рецесията. " Оставки се подават елементарно в сложен миг ", съобщи Димитрова.

По думите на изпълнителния шеф в Национална агенция за приходите са провеждани проби във връзка с това дали системата устоя на поръчките за потреблението на електронните услуги. Такъв тест е предстоял напълно скоро за новите разпореждания за наредбата на касовите апарати.

Малко са хората, които са експерти в тази област, и аз в действителност разчитах на сътрудниците, които отговарят за сигурността на данните, разяснява тя думите на министър Горанов, че ѝ има доверие за всичко с изключение на по отношение на IT сигурността.

Димитрова добави, че ѝ предстоят срещи и по-късно ще стане ясно дали чиновници на Национална агенция за приходите ще понесат отговорност, в случай че бъдат открити пропуски в работата им.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР