Беше свикана обща стачка в градовете на окупирания Западен бряг

...
Беше свикана обща стачка в градовете на окупирания Западен бряг
Коментари Харесай

Общи стачки в целия Западен бряг след убийството на ал-Арури от Хамас

Беше свикана обща стачка в градовете на окупирания Западен бряг в символ на митинг против убийството на седем членове на Хамас, в това число заместник-ръководителя на политическия й отдел бюро, Салех ал Арури.

Ударът беше призован от палестински въоръжени групировки, които помолиха хората да останат у дома в сряда и да изоставен единствено с цел да маршируват в демонстрации против офанзивата с дрон в покрайнините на Бейрут.

Убитите мъже са Салех ал-Арури, който също беше пълководец на бригадите Касам в окупирания Западен бряг; Самир Фенди, който командваше бригадите Касъм в Ливан; Azzam al-Aqraa, който командваше бригадите Qassam в Южен Ливан; и членове Махмуд Шахин, Мохамед ал-Райес, Мохамед Башаша и  Ахмед Хамуд.

И седемте ще бъдат заровени в Ливан. Погребенията на Хамуд и Шахин ще бъдат осъществени в сряда надлежно в лагера за палестински бежанци Бурж ал-Баражнех и Таалбая. Ал Арури ще бъде заровен в четвъртък в бежанския лагер Шатила, до момента в който Фенди ще бъде заровен в петък в бежа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР