Беше страхотно, подготвям 2 нови песни, споделя певицатаБлизки и приятели

...
Беше страхотно, подготвям 2 нови песни, споделя певицатаБлизки и приятели
Коментари Харесай

Парти изненада за ЧРД на Ани Хоанг - slava.bg

Беше ужасно, приготвям 2 нови песни, споделя певицата

Близки и другари на певицата Ани Хоанг проведоха скрито празненство изненада във връзка 29-ия й рожден ден. Пред „ Телеграф медиа “ тя издаде, че в основата на всичко стои обичаният й мъж – режисьорът Людмил Иларионов – Люси. „ Пожелавам си единствено здраве за мен и моите близки. Всичко друго е постижимо или преходно “, разяснява обичаната изпълнителка.

Празникът певицата посрещна в заведението си в родния град Елин Пелин. „ Бях с близки и другари. Люси беше подготвил всичко – от листата с посетители, през менюто и по този начин до пиротехниката, беше впечатляващо.

Това е следващият прочувствен жест от негова страна, не мога да кажа кой е №1, тъй като изненадите не стопират.

Идеен е, постоянно съумява да ме усмихне. Преди години ми подари кученце - йоркширски териер, това е бил най-сладкият и благ подарък “, споделя Ани Хоанг пред „ Телеграф медиа “. Сред присъстващите били и сътрудници на изпълнителката. Сред тях Диона. По-голяма част от фотосите са в затворената част на ресторанта в американски жанр. Впечатление още веднъж прави декорът в ярки и цветни нюанси, вид „ Дисни “.

Усмивките съпътстват Ани и в професионален проект. В момента тя приготвя две части. „ Работя върху нова ария, в действителност не е една, а две, само че към момента не съм решила коя ще показва първо. Скоро и това ще се разбере “, добавя с усмивка рожденичката. За празника си тя бе заложила на елегантна рокля в бежов цвят, високи обувки и солидни бижута.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР