беше щастлив след успеха с 4:1 над в среща от

...
беше щастлив след успеха с 4:1 над в среща от
Коментари Харесай

Божинов: Г-н Сираков влезе в съблеканлнята и ни постави цел

беше благополучен след триумфа с 4:1 над в среща от 1/16-финалите за Купата на България. Нападателят означи значимо попадение, с което изравни резултата, откакто минути по-рано домакините от Червен бряг бяха повели на именития си противник.

" Не мога да кажа, че подходихме безгрижно. Искам да поздравя тима на Партизан. Видяхте, какъв брой доста почитатели имаше. Искам да им благодаря. Хората за зажаднели и желаят да видят тима на. Когато Левски играе, е празник. Горд съм и се веселя, че играят за този популярен тим и тази аудитория. Случва се да допуснеш гол. Играхме против противник, който беше на 100 % против нас. Знам какво е упоритостта и желанието. Момчетата от Червен бряг дадоха всичко. Явно трябваше да ни вкарат гол, с цел да се събудим. На полувремето господин Сираков влезе в съблекалнята и сложи една цел, която изпълнихме - да бием с три гола разлика. Явно имаме потребност от човек, легенда, водач, който да влиза на полувремето в съблекалнята, с цел да се пробудим ".

" Искам да благодаря на управлението на клуба, че ми даде опцията да се върна в Левски. Отдавна не бях играл формален мач и толкоз минути. Не мога да имам искания, тъй като съм на 34 години. Колкото и време да ми дадат треньорите, аз съм разполагаем. Левски е над всичко. Имаме доста положителни и млади момчета. Влюбен съм в. Виждам себе си в него. Казал съм пред управлението, че това е момчето, на което би трябвало да се дава късмет. Сигурен съм, че от него клубът може да изкара пари. Нашата битка е за оцеляване ".

" Играем мач за мач. С излизането на двамата братя и продажбата на Спиерингс загубихме креативност и качество. Ще създадем всичко допустимо да вземем повече точки ". efbet Лига 9 кръг, неделя 18 октомври  Славия 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР