Беше шокиращо за всички в пленарната зала да чуем това,

...
Беше шокиращо за всички в пленарната зала да чуем това,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Шокирани сме от новите факти около атентата срещу Гешев

Беше шокиращо за всички в пленарната зала да чуем това, което сподели министъра на вътрешните работи, тъй като бяхме останали с усещането, че е бил застрашен освен основния прокурор, само че и неговото семейство. Това съобщи в “Панорама ” по Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

“Не стана прелестно, че сред институциите има такива недоразумения ”, разяснява тя и добави, че Министерство на вътрешните работи и прокуратурата оповестяват спорни данни, има такива дори сред основния прокурор Иван Гешев и неговия заместител Сарафов.

“НСО пък въобще не е предоставила никаква информация към момента ”, акцентира Атанасова и изрази вяра, че институциите ще се координират и ще разкрият случая с гърмежа по пътя на кортежа на Иван Гешев.

Десислава Атанасова съобщи също, че не е привършен напълно шанса за държавно управление за държавно управление, подкрепено от първите две политически сили. Тя съобщи, че гласоподавателите ясно са определили, че никой в българската политика не е самодостатъчен.



Депутатката от ГЕРБ влезе в лек вербален конфликт с водещия Бойко Василев във връзка на собствен коментар за Асен Василев. Атанасова съобщи, че не схваща за какво се спряга опция ГЕРБ да ръководят благодарение на така наречен хартиена коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Тя сложи въпроса за какво не се разисква обединението “F-16 ”.



“Част от Политическа партия не гласоподава за изтребителите ”, съобщи Атанасова, явно с цел да подсети, че Асен Василев гласоподава срещу пазаруването на нови самолети F-16.

“Е, това е един човек... ”, отвърна я Бойко Василев.

“Един човек, който е препоръчан да е финансов министър ”, акцентира Атанасова в отговор, като сподели, че това гласоподаване на Асен Василев като водач на Политическа партия е знаково.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР