Беше правилно да бъде подкрепен човек, който е антипод на

...
Беше правилно да бъде подкрепен човек, който е антипод на
Коментари Харесай

Сачева: Бумерангът от юмрука на Радев се върна върху него, изгуби много гласове

Беше вярно да бъде подсилен човек, който е противовес на настоящия президент, който говореше обединително. Но се търсеше скандал, конспирация, разделяне, ненавист. Това разяснява някогашният обществен министър от ГЕРБ Деница Сачева.

Служебното държавно управление действаше като щаб на Радев, което не приказва за професионално отношение. Радев губи своята поддръжка, на фона на 2 милиона гласоподаватели през 2016 година В този смисъл бумерангът на юмрука се върна върху него, сподели тя.

ГЕРБ ще бъде градивна съпротива, зависи какво ще е държанието на новосвормиращо се болшинство. Но, в случай че още веднъж се отхвърля втората политическа мощ, тъй като ние повтаряме резултатите си, това не може да бъде подценявано, тъй като явно народът не желае ГЕРБ да бъде изчегъртан, разяснява Сачева.

Позициите ни във връзка със Северна Македония са въпрос на национална сигурност и в това отношение би трябвало да се отстояват на първо място своите национални ползи, по този начин, както и Гърция ги отстояваше. Нека дадем късмет на Северна Македония, само че не и с цената на нашето национално достолепие и история, съобщи тя.

Изреченото от Радев за Крим сложи на карта даже позиции на Европейски Съюз, уточни тя на въпрос за големия гаф на Румен Радев, който назова Крим съветски и по-късно от посолството на Съединени американски щати го скастриха.

Служебното държавно управление трябваше да показа бюджет до 31 октомври. Има доста тематики, които би трябвало да са акцент, би трябвало да се вземе решение във връзка с средствата за пенсионерите, защото те ще получат с нарастванията си по-малко от помощите от 120 лв.. Пенсионерите не би трябвало да получават по-малко. Трябва да им се даде в допълнение 50 лв., до момента в който има пандемия най-малко. Добавките на пенсионерите са обвързани с пандемията и с нуждата те да имат опция да заплащат повече медикаменти, а има и увеличение на електрическата енергия. Трябва да се види по какъв начин пенсионерите да получават повече средства, съобщи Деница Сачева.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР